A101 11 Şubat aktüel kataloğu kiwi buharlı temizleyici mop özellikleri

0
844 Okunma
a101 aktüel kataloğu kiwi buharlı temizleyici mop 2

A101 aktüel kataloğu incelememizde bu hafta kiwi buharlı temizleyici mop var. Her hafta sizler için belli kategorilerdeki ürünlerin özelliklerini detaylandırıyoruz. Bu hafta aktüel katalogda; dezenfekte su üretme cihazı, çeşitli kiwi marka ev ürünleri ve uygun fiyatlı Xiaomi Redmi 9 cep telefonu dikkat çekiyor.

A101’den 299 TL’ye blender seti aldım! (Arzum Mixtech Multi Blender inceleme)

A101 aktüel kataloğu kiwi buharlı temizleyici mop özellikleri ve fiyatı

A101 aktüel kataloğu kiwi buharlı temizleyici mop

Özellikle astım, alerji gibi hastalıkları bulunan ya da evcil hayvan veya bir bebeğe sahip olan aileler için buharlı temizlik ürünleri vazgeçilmez oluyor. Deterjanlı temizlik ürünleri ne kadar durulasanız da zemin üzerinde kalıntı bırakabiliyor. Ayrıca yüksek buhar ile yapılan temizliklerde bakterilerden daha sağlıklı kurtulabiliyorsunuz. kiwi uygun fiyatlı küçük ev aletleri ile kadınların her alanda yardımına koşuyor. Buharlı temizleyici mop ile siz de deterjan kullanmadan evinizi kısa sürede temizleyebilirsiniz.

Ürünün teknik özelliklerine gelecek olursak. Buharlı temizleyici tüm zeminlerde ve halıda kullanılabiliyor. Yani parkenizde şişlik oluşturur veya zeminlerinize zarar verir endişesi bu ürün de yok. Ayrıca halılarda da kullanılabiliyor olması, tüm evdeki zararlı maddeleri dezenfekte etmeye yarıyor. Ürünü sadece su ile kullanabiliyorsunuz. deterjan veya herhangi başka bir malzemeye ihtiyacınız yok. 350 ml su kapasitesi ile yaklaşık 25 dakika kesintisiz temizlik yapabiliyorsunuz. Ayrıca 25 saniye gibi kısa bir süre de kullanıma hazır hale geliyor. 4 Metre kablo uzunluğu bulunan bu ürün oynar başlığı ve üçgen yapısı sayesinde ulaşılması en zor yerlere dahi girebiliyor.

2 adet yedek bez ile gelen ürünün bezlerini çıkartıp makinede yıkayabiliyorsunuz. 11 Mart A101 aktüel kataloğu kiwi buharlı temizleyici mop özellikleri bu şekilde. Ürünü 2 yıl garanti ve taksit seçenekleri ile 219 TL’ye satın alabilirsiniz. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz