A101 12 Ağustos aktüel kataloğu Piranha Nostaljik Pikap özellikleri

0
704 Okunma

A101 aktüel kataloğu ile birçok üründe çeşitli indirimler yapıyor. Her hafta farklı ürünlerin özelliklerini incelediğimiz aktüel köşesinde bu hafta evinizin dekorasyonuna katkı sağlayacak Piranha Nostaljik Pikap özelliklerine değineceğiz. İşte nostaljik pikabın özellikleri ve fiyatı.

Piranha Nostaljik Pikap özellikleri ve fiyatı

piranha nostaljik pikap

Kaliteli müzik dinlemek isteyenler için telefon ya da bilgisayarlar yeterli olmayabiliyor. Daha çık tasarıma sahip ve yüksek ses seviyesinde müzik dinlemeye ihtiyaç duyanlar; Bluetooth hoparlörleri tercih ediyor. Telefondan ya da bilgisayardan gelen ses kayıtlarını yeterli bulmayanların tercihi ise pikaplar aracılığı ile orijinal plakları dinlemek. Koleksiyonerlere sahip bu sektörün ürünleri de oldukça pahalı. Evinize bir pikap satın almak istiyor fakat ücretlerinden çekiniyorsanız bu Piranha Nostaljik Pikap tam size göre.

Evinizde pikap ile müzik keyfi yapabileceğiniz bu ürün, 3 kademeli hız ayarına sahip. Dahili bir hoparlörü bulunan ürünün 3,5 mm ses giriş seçeneği de var. Plaklarınızı zevkle dinleyeceğiniz ürün ile aynı zamanda farklı cihazlar aracılığı ile müzik keyfi yapabilirsiniz. Bluetooth özelliğe sahip pikaba bağlanarak telefonunuzdan müzik dinlemenizde mümkün.

Kendi ürün kategorisine göre oldukça uygun fiyata sahip bu pikabın; Bluetooth seçeneğine sahip olması büyük avantaj. Her şekilde müzik dinleyebileceğiniz Piranha Nostaljik Pikap; 12 Ağustos tarihinde A101 mağazalarında müşterilere sunulacak. Ürünü farklı taksit seçenekleri ile 249 TL’ye satın alabilirsiniz.

Ürünü incelemek için kataloğa buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz