A101 23 Haziran aktüel kataloğu Arzum Shake’n Take Joy Sürahi Blender

0
2.292 Okunma

A101 aktüel kataloğu yine birbirinden güzel ürünler ile karşımızda. Kişisel bakım ürünleri, teknolojik aksesuarlar ve birbirinden çeşitli küçük ev aletleri ile hazırlanan katalogdan bu haftaki konuğumuz; Arzum Shake’n Take Joy Sürahi Blender. Ürünün özelliklerine ve diğer detaylara birlikte göz atalım.

Arzum Shake’n Take Joy Sürahi Blender özellikleri ve fiyatı

Arzum Shake'n Take Joy Sürahi Blender

Yaz aylarının başlamasıyla soğuk içecekler mutfaklarda yerini aldı. Artık gün içerisinde soğuk smoothieler, soğuk kahveler ve buzlu içecekler tüketmek istiyoruz. Tüm bu içecekleri hazırlayabileceğiniz bir mutfak yardımcısı arıyorsanız bu hafta A101 mağazasına gitmeyi unutmayın. Çünkü özellikleri ve fiyatı ile sizi cezbedecek Arzum Shake’n Take Joy Sürahi Blender 23 Haziran tarihinde satışa çıkıyor.

Özel karıştırma sürahisinin yanı sıra taşıma şişesiyle de size gün boyu eşlik edebilecek blender; tüm içecek tarifleriniz için vazgeçilmeziniz olacak. 600W gücündeki blender, paslanmaz çelik bıçaklara sahip. Yüksek güç ve bıçakları sayesinde buzları saniyeler içinde kırabilen blender ile tüm soğuk içeceklerinizi hazırlayabilirsiniz. Ürünün sürahisi 1200 ml, taşıma şişesi ise 570 ml kapasiteye sahip. Taşıma şişesindeki damlama önleyen özel içme kapağı sayesinde dışarıda istenmeyen kazalar yaşamayacaksınız. 4 yıl garanti güvencesi ile satışa sunulan blender; küçük ev aletleri arasında en güvenilen marka çatısı altında yer alıyor.

Siz de bu Arzum Shake’n Take Joy Sürahi Blender satın almak istiyorsanız 23 Haziran tarihinde A101 mağazalarına gitmeyi unutmayın. Ürünü çeşitli taksit imkanları ile 429 TL’ye satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz