A101 26 Ağustos aktüel kataloğu Toshiba 4k Android Led TV özellikleri

0
561 Okunma

A101 aktüel kataloğu ile birçok üründe çeşitli indirimler yapıyor. Her hafta farklı ürünlerin özelliklerini incelediğimiz aktüel köşesinde bu hafta Toshiba 50UA2063DT 50″ 4K Android Smart Led Tv‘nin özelliklerine değineceğiz.

Toshiba 50UA2063DT 50″ 4K Android Smart Led Tv özellikleri

Kullanıcılarına kaliteli ve konforlu bir deneyim sağlamayı amaçlayan Toshiba Smart Led TV, görüntü iyileştirme özelliklerine sahip. 50 inçlik 127 cm’lik ekran ile gelen televizyon 4K görüntü kalitesini evinize taşımakta. Wi-Fi ve Screen Share teknolojisini kullanıcılarına sunan Toshiba TV  kablosuz şekilde ekran paylaşımı yapabilmenize olanak tanır.

a101-26-agustos-aktuel-katalogu-toshiba-4k-android-led-tv-ozellikleri-1

HDMI özelliğiyle de görüntü paylaşımı yapabilmenizi sağlayan bu televizyon, HDMI kablosu yardımıyla bilgisayarınızın ekranını LED TV’ye yansıtabilmenizi sağlamakta. Ayrıca uzaktan kumandasında yer alan Netflix tuşunu kullanarak Toshiba 50UA2063DT ile bu platformdaki dizileri ve filmleri kolayca seyredebilirsiniz. Netflix’in yanı sıra televizyon; YouTube, Google Play ve Prime Video’yu da desteklemektedir.

Yeni nesil teknolojilere sahip bu televizyonu A101 mağazalarından 26 Ağustos tarihinde 4.299 TL‘ye satın alabilirsiniz. Dilerseniz market zincirinin online mağazasından da ürünü tedarik edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz