Netflix’in eylül ayı içerikleri belli oldu

0
300 Okunma

Dünyanın en popüler dizi ve film platformu Netflix, her ay yeni yapımlarla karşımıza çıkmaya devam ediyor. İşte platformun eylül ayında karşımıza çıkaracağı yapımlar:

How to Be a Cowboy

netflix-in-eylul-ayi-icerikleri-belli-oldu-1

Kovboyluk geleneğini tüm dünyaya öğretmek isteyen Dale Brisby, “Nasıl kovboy olunur” adlı reality şovda yeteneklerini gösterecek. 1. sezon 1 Eylül tarihinde yayında olacak.

Afterlife of the Party

netflix-in-eylul-ayi-icerikleri-belli-oldu-2

Victoria Justice ve Midori Francis’in başrolünde yer aldığı, 2 Eylül‘de yayımlanacak film; doğum gününde ölen ve yanlışlarını düzeltmek için ikinci bir şans elde eden bir kızın maceralarını konu alıyor.

La casa de papel

netflix-in-eylul-ayi-icerikleri-belli-oldu-3

Tüm dünyaya ses getiren İspanyol dizisi son sezonuyla La casa de papel, son sezonuyla 3 Eylül‘de Netflix’te yayında olacak.

Lucifer

lucifer

Son sezonuyla karşımıza çıkacak bir diğer dizi Lucifer, 10 Eylül tarihinde Netflix üzerinden yayımlanacak. Lucifer, mutsuz ve sıkılan Cehennem Efendisi’nin insan dünyasına bir sıçrama yapmak için tahtını boş bırakmaya karar verdiği olayları takip eden bir dizi.

Prey

netflix-in-eylul-ayi-icerikleri-belli-oldu-5

Vahşi doğada yürüyüşe çıkan 5 arkadaşın kendilerini ölümcül bir kovalamacanın ortasında bulmasını konu alan Prey, 10 Eylül tarihinde Netflix platformunda yayında.

  • Sex Education 3. Sezon – 17 Eylül

  • Dear White People 4. Sezon – 22 Eylül

  • Midnight Mass – 24 Eylül

  • My Little Pony: Yeni Bir Jenerasyon – 24 Eylül

  • Sounds Like Love – 29 Eylül

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz