A101 27 Ocak aktüel kataloğu Aprilla kişisel bakım ürünleri

0
244 Okunma

Her hafta birbirinden güzel ürünler ile aktüel kataloğu yayınlayan A101; bu hafta da çeşitli beyaz eşya, küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerini indirimli fiyatlar ile satışa sunuyor. Piyasaya göre daha uygun fiyata satın alabileceğiniz ürünleri her hafta perşembe gününden itibaren A101 mağazalarından edinebilirsiniz. İndirime giren aktüel ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu unutmayın!

A101 aktüel kataloğu Aprilla kişisel bakım ürünleri

a101 aktüel kataloğu aprilla kişisel bakım ürünleri

Bu haftaki aktüel kataloğunda Aprilla markasına ait 4 adet kişisel bakım ürünü bulunuyor. Dijital baskül, Saç sakal düzeltme makinesi, Şarjlı epilatör, Saç maşası. Biz sizler için bu hafta her kadının evinde bulunması gereken 3 ürünün özelliklerine değineceğiz.

Aprilla Dijital Banyo Baskülü özellikleri

Formuna dikkat eden hemen herkesin evinde bulunan dijital baskül, farklı renk seçenekleri ile A101 mağazalarında yerini alıyor. 150 Kilogram taşıma kapasitesi, kırılmaz tamperli cam, otomatik kapanma, düşük ve yüksek yük uyarı gibi özellikleri olan baskül; 2 adet AAA pille çalışıyor. Ürünün fiyatı 85 TL.

Aprilla Şarjlı Epilatör özellikleri

Her kadının kişisel bakım dolaplarında yer alan epilatörler birçok farklı fonksiyon ile karşımıza çıkıyor. Aprilla Şarjlı Epilatör günlük kullanıma uygun, şarjlı, bikini ve koltuk altı için ideal yapıda. Ayrıca 0.5 mm kısalıktaki tüylerde daha yüksek performans gösteriyor. 2 farklı hız ayarı ile çalışan epilatör, 2 yıl garanti seçeneğine sahip. Ürünü A101 mağazalarından 129 TL’ye satın alabilirsiniz.

Aprilla Saç Maşası özellikleri

Saç maşalarının en dikkat edilmesi gereken özelliği hiç şüphesiz plaka malzemeleridir. Bu ürün saçlarınıza daha az zarar vermeyi hedefleyen seramik kaplamaya sahip. Hızlı ısınma özelliği sayesinde kısa sürede kullanıma hazır olan Aprilla Saç Maşası; maksimum 180 derece sıcaklık ve 360 derece döner yapıda güç kablosuna sahip. 2 yıl garanti güvencesi olan bu ürünü 99,95 TL’ye A101 mağazalarından satın alabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz