A101 30 Aralık aktüel kataloğu iRobot Roomba 606 Robot Süpürge

1
758 Okunma

A101 aktüel kataloğunda bu hafta yine birbirinden farklı ürünler yer alıyor. Bizler de bu ürünlerini incelemeye devam ediyoruz. Bu haftanın ürünü iRobot Roomba 606 Robot Süpürge

iRobot Roomba 606 Robot Süpürge özellikleri

iRobot Roomba 606, farklı zemin yüzeyleriyle yakın temasta tutmak, halıları ve sert zeminleri etkili bir şekilde temizlemek için yüksekliğini otomatik olarak ayarlar.  Özel olarak tasarlanmış Kenar Süpürme Fırçası ve İkili Çoklu Yüzey Fırçalar ile güçlü çekiş özelliğine sahiptir.

a101-30-aralik-aktuel-katalogu-irobot-roomba-606-robot-supurge-1

iAdapt haritalama sistemi ile Roomba 606, evinizin farklı odalarına uyum sağlamak için karanlıkta dahi zeminlerinizi iyice temizlemesine yardımcı olan akıllı sensöre sahiptir. Bunun yanı sıra robot süpürge, ihtiyacınız olduğunda hazırdır. Temizleme döngüsünün sonunda veya pil zayıfladığında kendisini şarj etmek için otomatik olarak Home Base şarj istasyonuna döner.

Geniş kapasiteli AeroVac toz haznesi ve filtre sistemi bulunan robot süpürgenin; 3 aşamalı temizleme sistemi var. Bu sistem sayesinde her türlü zemindeki toz ve kirlerden tek seferde kurtulabiliyorsunuz. Son olarak ürünü 30 Aralık tarihinde A101 mağazalarından farklı ödeme seçenekleri ile 1799 TL’ye satın alabilirsiniz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz