2021’in en çok satan robot süpürgeleri

0
766 Okunma
2021-in-en-cok-satan-robot-supurgeleri

Son dönemde oldukça yaygınlaşan akıllı robot süpürgeleri ev temizliğinde bizlere büyük bir avantaj ve kolaylık sağlamakta. Bu içeriğimizde birçok ev hanımı tarafından tercih edilen 2021’in en çok satan robot süpürgelerini derledik.

Viomi V3 Vacuum Cleaner

2021-in-en-cok-satan-robot-supurgeleri-1

Listemizin ilk sırasında yer alan Viomi V3 Vacuum robot süpürge, LDS lidar ile tüm odayı tarar ve verimli bir temizleme modu elde etmek için AI dinamik yol algoritması ile doğru ve eksiksiz bir harita çizmektedir. Farklı ortamlar için 3 farklı temizleme modu bulunmaktadır. Bunlar “Süpürme Paspas Modu”, “Sadece Paspas Modu” ve “Sadece Temizleme Modu”. Süper güçlü emiş ve 4900mAh büyük pil kapasitesi barındıran robot süpürgeyi satın almak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

iRobot Roomba 606 Robot Süpürge

2021-in-en-cok-satan-robot-supurgeleri-2

iRobot Roomba mekan ne kadar kalabalık ve karmaşık olsa da 15 farklı sensörüyle doğru yolu verimli şekilde haritalandırabiliyor. 166 derecelik geniş açılı bir şekilde harita oluşturup konum yakalayan akıllı robot süpürge, Görsel Dinamik Navigasyon Sistemi sayesinde koordinatları seri şekilde belirleyebilmekte. Ayrıca süpürge pil zayıfladığında kendisini şarj etmek için otomatik olarak Home Base şarj istasyonuna dönmektedir.

Roborock S6 MaxV Vacuum Cleaner

2021-in-en-cok-satan-robot-supurgeleri-3

2021’in en çok satan robot süpürgeleri listemizdeki bir diğer model ise Roborock S6 MaxV. S6 MaxV güçlü emiş gücü ile rakiplerine meydan okuyor. 5 saatlik şarjla ile 180 dakika boyunca kesintisiz bir şekilde çalışan robot süpürge çift kamerası sayesinde yüksek performans göstermekte. Ayrıca kızılötesi özelliği ile karanlıkta dahi görebilmektedir.

CES 2021 de tanıtılan en iyi robot süpürgüler

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

2021-in-en-cok-satan-robot-supurgeleri-4

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, evinizin her yerini temizlemek için öncelikle evinizi tanır ve evin bir haritasını çıkararak hafızasına kaydeder. Akıllı robot süpürge 60 dakika içerisinde tamamen şarj dolması ile birlikte kesintisiz 120 dakika boyunca çalışabilmektedir. 4 farklı çalışma moduna sahip olan Vacuum Mop Pro; sessiz modu ile her an kullanıma hazır bulunuyor.

Roborock S5 Max Vacuum Cleaner

2021-in-en-cok-satan-robot-supurgeleri-5

2021’in en çok satan robot süpürgeleri listemizin son sırasındaki ürün ise Roborock’un S5 Max modeli. Bu akıllı robot süpürge lazer sensörü sayesinde evinizin haritasını çıkarır ardından yüksek emiş gücü ile detaylıca evi temizler. Ayrıca farklı yüzeylere göre farklı temizleme modlarına sahip olan ürün; yüzeyin yapısını kendisi algılayarak buna uygun bir temizlik sağlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz