A101 5 Ağustos aktüel kataloğu Samsung Mikrodalga Fırın özellikleri

0
1.377 Okunma

A101 aktüel kataloğunda her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden avantajlı ürünler yer alıyor. Bu hafta katalogdan seçip sizler için detaylandırdığımız ürün Samsung‘un MS23F300EEW/TR mikrodalga fırını:

Samsung MS23F300EEW/TR özellikleri

Şık tasarımıyla dikkat çeken Samsung MS23F300EEW/TR mikrodalga fırını, 800 W güç kapasitesiyle kısa sürede lezzetli tarifler hazırlamanıza ve yemeklerinizi ısıtmanıza olanak tanır. 23L geniş iç hacmi bulanan fırın ile büyük porsiyonlarda yemek hazırlayabilirsiniz. Mutfak tezgahında çok fazla yer kaplamayacak boyutta olan modelin çift kontrol düğmesi bulunmaktadır. Bu düğmeler, pişirme süresini ve ağırlığı ayarlamanızı veya en iyi güç ayarını seçmenizi sağlar. Böylece pek çok farklı seçeneği kullanabilir ve yemeklerinizi daha hassas bir şekilde pişirebilirsiniz.

a101-5-agustos-aktuel-katalogu-samsung-mikrodalga-firin-ozellikleri-1

Mikrodalga fırın alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Üçlü Dağıtım Sistemi özelliği bulunan ürün, mikrodalgaların 3 farklı yöne yayılmasını; gıdaların eşit şekilde pişmesine ya da ısınmasına yardımcı olmaktadır. Kolay temizlenebilen, şık tasarımlı ve hayatı kolaylaştıran özelliklere sahip Samsung Mikrodalga Fırını 5 Ağustos’tan itibaren tüm A101 mağazalarından 639 TL‘ye satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz