Lupin hayranlarının hoşuna gidecek diziler

0
314 Okunma

2021 yılında Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olan Lupin, dünyada geniş hayran kitlesi edindi. Bizler de bu kitle için “Lupin hayranlarının hoşuna gidecek dizileri” listeledik.

Good Girls

lupin-hayranlarinin-hosuna-gidecek-diziler-1

Lupin hayranlarının hoşuna gidecek diziler listemizin ilk sırasında yer alan Good Girls dizisi, biri bekar üç annenin, yaşadıkları ekonomik krizden kurtulmak için birlik olup, Annie’nin çalıştığı markete soygun düzenlemeleri ile başlıyor. Korkunç durumlarından bıktıktan sonra para kazanmak için girişimde bulunan kadınlar bir süpermarketi soyarlar. Kendilerini beklediklerinden çok daha büyük bir komploya dahil ederler.

Thieves of the Wood

lupin-hayranlarinin-hosuna-gidecek-diziler-2

Listemizde yer alan diğer dizi ise Thieves of the Wood, 18. yüzyıl Belçikası’nda ezilenlere önderlik ederek yozlaşmış aristokrasiye karşı bir isyan başlatan karizmatik haydut Jan de Lichte’nin öyküsünü anlatmakta.

La Casa De Papel hayranları için dizi tavsiyeleri

Behind Her Eyes

lupin-hayranlarinin-hosuna-gidecek-diziler-3

Yayımlandığı dönemlerde Netflix’in Top 10 listelerini altüst eden 6 bölümlük mini dizisi Behind Her Eyes, anne Louise’in aynı kasabasına taşınan yeni ve güzel bir çiftin ardındaki karmaşık gizeme odaklanıyor . İntikam unsurları, yüksek gerilim; karmaşık akıl oyunları ve her fırsatta arsa bükülmeleri olan karanlık karakterler var.

Ozark

lupin-hayranlarinin-hosuna-gidecek-diziler-4

Lupin hayranlarının hoşuna gidecek diziler listemizdeki bir diğer dizi ise Ozark. Netflix’ten izleyeceğiniz dizi sıradan bir ailenin; aile babasının para aklama işine karışmasının ve işlerin sarpa sarmasının ardından, ailesini korumak adına eşi ve ergen çocuklarıyla, Ozark Platosu olarak bilinen Güney Missouri’ye taşınmasının hikayesini anlatıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz