A101 5 Mayıs aktüel kataloğu Okka Minio Jet Türk Kahvesi Makinesi

0
944 Okunma
OKKA Minio Jet Türk Kahvesi Makinesi

A101 aktüel kataloğunda yine birbirinden güzel ürünler yer alıyor. Anneler Günü sebebi ile uygun fiyata dikiş makinesi ve küçük ev aletlerinin bulunduğu kataloğu incelemeyi unutmayın. Biz bugün Okka Minio Jet Türk Kahvesi Makinesi özelliklerine değineceğiz.

Okka Minio Jet Türk Kahvesi Makinesi özellikleri ve fiyatı

Arzum okka minio jet türk kahvesi makinesi

Kahve severlerin gözdesi olacak bu ürün A101 farkıyla piyasadan oldukça uygun fiyata satışa çıkacak. Bir kahve makinesinden bekleyebileceğiniz her şeyi sunan makinenin detaylı özellikleri şu şekilde;

  • 5 fincan kapasite
  • Ağır ateşte pişme lezzeti
  • Taşma önleyici özellik
  • Sesli uyarı sistemi
  • Çift akıtma haznesi ile iki yönlü kullanım

Ocakta kahve pişirmenin en güzel yanı hiç şüphesiz kısık ateşte kahvenin tam olarak karışmasını bekleyerek pişirmek. Klasik kahve makineleri hızlı pişirme ile bu tadı kaybedebiliyor. Fakat Arzum markasına ait bu ürün pişirme süresini uzatarak daha lezzetli kahve içmenize imkan tanıyor. İster 1 ister 5 fincan kahve pişirebileceğiniz makine ile bol köpüklü kahve içmek çok kolay. Üstelik çift yönlü akıtma kolaylığı sayesinde sağ ya da sol elinizi kullanıyor olmanız bir şey değiştirmeyecek. Sesli ve ışıklı uyarı sistemi ile pişirme kolaylığı sağlayan Okka Minio Jet Türk Kahvesi Makinesi 4 yıl garanti seçeneği ile A101 raflarında yerini alacak.

Bu ürünü 5 Mayıs tarihinde A101 mağazalarından 379 TL’ye satın alabilirsiniz.  Üstelik dilerseniz taksit yaptırmanız da mümkün. Kahve makinesi ve diğer ürünleri incelemek için buraya tıklayın.

Siz en çok hangi tür kahve içmeyi seviyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz