Uygun fiyatlı POCO M4 5G tanıtıldı! Türkiye de satılacak mı?

0
207 Okunma
POCO M4 5G

Xiaomi çatısı altından çıkan POCO, yeni modellerini tanıtmaya devam ediyor. Özellikleri ve fiyatı ile dikkat çeken M4 Pro modeli şimdi yeni bir versiyonla yeniden karşımızda. İşte POCO M4 5G hakkındaki detaylar.

POCO M4 5G özellikleri ve fiyatlar

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan M4 Pro model, Türkiye’de de satılıyor. Özelliklerine göre uygun denilecek bir fiyat ile satışa çıkan modelin şimdi bir alt versiyonu var. Model daha düşük özelliklere ve uygun fiyata sahip.

6,58 inç ekran boyutu ve 90 Hz LCD ekrana sahip akıllı telefon; 5G teknolojisini destekliyor. Akıllı telefon gücünü MediaTek imzalı Dimensity 700 5G işlemcisinden alıyor. 18W hızlı şarj desteği olan model 5.000 mAh pile sahip. Modelin arka ve ön kameralarıda oldukça yeterli. Ön tarafta 8 megapiksel kamera ve arkada; 50 megapiksel ana kameraya ek 2 megapiksel derinlik kamerası yer alıyor. POCO M4 5G, IP52 sertifikaya sahip. Ayrıca model kutusundan Android 12 ve MIUI 13 ile çıkacak. Yani şimdiki en güncel yazılımlar ile destekleniyor.

WhatsApp yeni bir özellik test ediyor: Emoji tepkileri

Akıllı telefon iki farklı seçenek ile satışa çıkacak. Henüz Türkiye satışı ve fiyatı bulunmayan modelin açıklanan fiyatları şu şekilde;

  • 4GB RAM ve 64 GB depolama seçeneği 170 dolar.
  • 6GB RAM ve 128 GB depolama seçeneği 196 dolar.

Giriş seviyesi olarak konumlandırabileceğimiz modelin 3 farklı rengi bulunuyor. POCO model akıllı telefonlar genellikle Türkiye pazarına giriyor. Bu modelin de uygun fiyatlar ile Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz