A101 aktüel kataloğu 23 Eylül kiwi yumurta pişirici özellikleri

0
639 Okunma
A101 KİWİ YUMURTA PİŞİRİCİ

Her hafta çeşitli ürünler ile hazırlanan A101 aktüel kataloğu bu hafta yine birbirinden güzel ürünler sunuyor. Televizyon, akıllı telefon ve beyaz eşya gibi büyük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz katalogda; küçük ev aletlerine de yer verilmiş. Mutfak robotu, çaycı, tost makinesi gibi çeşitli ürünleri tercih edebilirsiniz. Biz bu hafta sizler için kiwi yumurta pişirici tercih ettik. İlk bakışta ihtiyaç gibi görünmeyen fakat özelliklerini görünce almak isteyeceğiniz ürün detaylarına birlikte bakalım.

kiwi yumurta pişirici özellikleri ve fiyatı

Küçük ev aletleri satın alırken muhtemelen yumurta pişirici almak aklınıza gelmez. Fakat her gün yumurta yiyor ve kalabalık sofralara sahipseniz artık bir makine almanın zamanı gelmiş olabilir. Oldukça pratik bir kahvaltılık olmasına rağmen her zaman aynı kıvamda yumurta pişirmek zordur. İşte bu ürün size zahmetsiz şekilde aynı kıvam yumurtaları sunuyor.

kiwi yumurta pişirici

Gelelim ürünün özelliklerine. İçerisinde 7 adet yumurtayı aynı anda pişireceğiniz özel bölmeleri bulunan makine, çıkartılabilir yapısı sayesinde servisi kolaylaştırıyor. Üründeki yumurta delicisi sayesinde yumurtalarınızı çatlamadan pişirebiliyorsunuz. Ayrıca katı, orta ve sulu olmak üzere 3 farklı hazırlama ayarı bulunuyor. 450W gücündeki pişirici; yumurtalar piştiğinde size sesli olarak bildirim verebiliyor.

Kullanması oldukça pratik pişirici muadillerine göre uygun fiyata satılıyor. Ürünü 2 yıl garanti güvencesi ile 23 Eylül tarihinde A101 mağazalarından 69 TL’ye satın alabilirsiniz.

A101 mağazalarındaki hangi ürünler daha çok ilginizi çekiyor? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz