Dyson V15 Detect ve V12 Detect Türkiye’de satışta

0
645 Okunma

Dyson’ın ilk lazer teknolojisine sahip yeni kablosuz süpürgeleri Türkiye’de satışa çıktı. Evlerdeki gizli tozu ortaya çıkarmak için lazer teknolojisine sahip ilk süpürgelerini Türkiye’de kullanıcılarıyla buluşturan Dyson, şimdiye kadarki en güçlü süpürge modelleriyle dikkat çekiyor.

Lazer teknolojili kablosuz süpürgeler

Dyson’ın yeni süpürgeleri, derinlemesine bir temizliğin bilimsel kanıtı için mikroskobik tozu tespit etme, temizleme ve hesaplama özelliklerine sahip yapısıyla öne çıkıyor.

Evlerimizde her gün sağlığımız üzerinde olumsuz etkilere sahip birçok toz ve kirleticiyle karşı karşıya kalıyoruz. Bu tozlardan bazılarını gözle görebiliyorken ne yazık ki bazılarının farkında dahi olmuyoruz.

Bu duruma bir çözüm geliştiren Dyson, yeni kablosuz süpürgeleri ile sağlığınız üzerindeki olumsuz etkileri minimuma indiriyor. Dyson Detect süpürge lazer teknolojisi ile hiçbir tozu gözden kaçırmamanız için Slim Fluffy temizleme başlığına entegre edilmiş tam açılı yeşil lazeri sayesinde gözle görülmeyen toz parçacıklarını ortaya çıkarıyor.

Yeni Dyson süpürgeler öte yandan akustik toz algılama ile derinlemesine temizlik yaptığınıza dair de ayrıca güvence sağlıyor. Üzerindeki LCD ekranı ile parçacıkların büyüklüğünü ve sayısını da gösteren yeni kablosuz süpürge, yüksek torklu başlığı sayesinde “Auto” modda farklı zemin türleri ve toz miktalarında emiş gücünü otomatik olarak artıran piezo sensör gerçek zamanlı bilimsel kanıt sunuyor.

Ayrıca süpürgenin yeni Anti-tangle mini motorhead başlığı ile saçları hızlı bir şekilde temizlediğini belirtelim. Yeni Dyson V15 Detect ve V12 Detect toz tespiti, dolanmayı önleyen teknolojisi ve üstün filtreleme özellikleri ile sağlıklı bir deneyim sunuyor.

Dyson V15 Detect ve V12 Detect fiyat listesi

Dyson Detect V15 Absolute kablosuz süpürge: 6.999 TL

Dyson V12 Detect Slim Absolute kablosuz süpürge: 5.999 TL

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz