Acun Ilıcalı dijital platform kuruyor!

0
428 Okunma
acun ılıcalı, acun ılıcalı dijital platform, tv8, netflix, dijital platform

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı dijital platform kurma hazırlığında. Televizyon dünyasının ünlü ismi Acun Ilıcalı bu sefer gözünü dijital medyaya dikti. TV8‘i satın aldıktan sonra televizyon sektörüne adını altın harflerle yazdıran ünlü yapımcı hazırlıklara başladığını duyurdu. TV8’in dijital versiyonu gibi olacağı tahmin edilen uygulama için Ilıcalı, şimdiden bir sürü ünlü isimle çalışmaya başladı. Peki Acun Ilıcalı’nın dijital platformunda yer alacak ilk isimler hangileri?

acun ılıcalı, acun ılıcalı dijital platform, tv8, netflix, dijital platform

TV8 ve TV8,5′un sahibi Acun Ilıcılı‘nın ilk dijital deneyimi bu değil. Ünlü yapımcı daha önceden Netflix iş birliği ile Exatlon Challenge’ı izleyicisiyle buluşturmuştu. 3 Temmuz’da Netflix’te yayın hayatına başlayan yarışmaya birbirinden ünlü isimler katılım göstermişti.

İşte o isimler;

Hayrettin, Doğan Kabak, Uras Benlioğlu, Furkan Yaman, Buğra Kazancı, Furkan “Ağırsağlam” Kaya, Aleyna Şen, Öykü Berkan, Barış Erdoğan, Gözde “Miafitz” Demiral, Burçe Yağmur Karabal, Buse Plan, Dilan Ay, Dilara Aydın, Elanur Pat, Hakan Mendebur Lemur” 

acun ılıcalı, acun ılıcalı dijital platform, tv8, netflix, dijital platform

Görünen o ki Netflix deneyiminden sonra Acun Ilıcalı dijital platform işine ısınmışa benziyor. Gelen bilgilere göre orijinal film, dizi, belgesel ve programlar, Ilıcalı’nın platformunda da yer alacak.

Ünlü fenomenlerden Enes Batur, Cemal Can Canseven, Aleyna Tilki, Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı’nın da Acun Medya ile anlaşmaya vardığı söylentiler arasında.

Atiye dizisine gelen tepkiler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz