AirPods 3 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

0
377 Okunma

Teknoloji devi Apple bugün gerçekleştirdiği Unleashed etkinliğinde yeni tam kablosuz kulaklık modelini AirPods 3‘ü tanıttı. İşte tasarım olarak AirPods Pro’yu anımsatan yeni modelin özellikleri:

AirPods 3 özellikleri

Gücünü H1 çipten alan yeni AirPods iyi bir ses deneyimi sunmayı hedefliyor. Kablosuz kulaklık, Spatial Audio özelliğine sahip. Bu özellik geleneksel kulaklıkların aksine üç boyutlu bir ses deneyimi imkanı tanıyor. Tasarım bakımından AirPods Pro ile benzer bir yapısı bulunan AirPods 3 suya ve tere karşı dayanıklılık gösteren IPX4 sertifikasına sahip.

airpods-3-tanitildi-iste-ozellikleri-ve-fiyati-1

Yeni modelde rüzgar sesini azaltan mikrofon teknolojisi bulunmakta. Daha önce AirPods Pro’da gördüğümüz Adaptive EQ özelliği de AirPods 3’teki yerini almış durumda. Bunların yanı sıra AirPods 3 kablosuz olarak MagSafe sayesinde şarj edebilecek. 6 saate kadar müzik dinleme süresi vadeden kulaklık, 5 dakikalık şarj ile 1 saate varan müzik dinleme imkanı tanıyor.

AirPods 3, bugünden itibaren ABD’de ve 26’dan fazla ülkede satışa sunuluyor. ABD’de 179 dolar başlangıç fiyatıyla satışa çıkacak yeni model Türkiye’de 1.999 TL fiyat etiketine sahip olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz