AirPods Max’e yakından bakıyoruz ? (İlk izlenimlerim)

0
293 Okunma

Apple, 2020 yılına veda etmemize kısa bir süre kala AirPods Max sürprizi ile karşımıza çıkmıştı. 1. ve 2. nesil AirPods’un ardından AirPods Pro’yu piyasaya süren Apple, serinin dördüncü modeli AirPods Max ile ilk kulaküstü kulaklığını kullanıcılarla buluşturmuş oldu. AirPods Max ilk izlenim videosu ile karşınızdayız.

Apple AirPods Max inceleme

40 mm dinamik sürücünün yer aldığı kulaklık, adaptif ekolayzer ve aktif gürültü engelleme özelliği ile dikkat çekiyor. Aktif gürültü engelleme özelliği, akustik tasarım sayesinde AirPods Pro’ya kıyasla çok daha başarılı sonuçlar veriyor.

Bluetooth 5.0 üzerinden diğer cihazlar ile bağlantı kuran kulaklık, aktif gürültü engelleme ve uzamsal ses özellikleri aktifken 20 saate kadar dinleme ve konuşma süresi sunuyor. Ultra düşük güç modu sayesinde pil süresi çok daha üst seviyelere çıkabilirken, Apple Watch modellerinde gördüğümüz Digital Crown, AirPods Max‘te de karşımıza çıkıyor.

Kulaklıkta yer alan Digital Crown ile ses yükseltme, şarkılar arası geçiş, arama yanıtlama ve Siri’yi çalıştırma işlevleri gerçekleştirilebiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz