Şık tasarımıyla realme Watch S Türkiye’de

0
612 Okunma

Akıllı telefon üreticilerinden biri olan realme, yeni akıllı saati realme Watch S‘i Türkiye pazarına getirdi. İşte Watch S’in öne çıkan özellikleri…

realme Watch S özellikleri

Watch S; 1.3 inçlik boyutta, otomatik parlaklık özellikli ve alüminyum alaşımlı kasaya sahip. 15 güne kadar süren uzun pil performansı ile bu akıllı saat, gerçek zamanlı kalp atış hızı izleme, kan oksijen doygunluk seviyesi izleme, akıllı bildirimler, müzik ve kamera kontrolü gibi pek çok özelliği bir arada sunuyor. Gün boyunca her 5 dakikada bir kullanıcıların nabzını ölçen Watch S, dinlenme halinde uzun süreli yüksek nabız durumunda ise kullanıcısını uyararak temkinli olmasını sağlıyor.

realme Watch S, doğruluk açısından tıbbi kan oksijen izleme cihazları ile karşılaştırılabilecek kadar yüksek bir seviyede hassas ölçüm yapabiliyor. Adım izleme, hareket etme hatırlatıcısı, uyku izleme, su içme hatırlatıcısı ve rahatlatıcı meditasyon gibi kapsamlı bir çok sağlık işlevlerini de destekliyor.

16 farklı spor modu

Watch S, 16 spor türüne kadar izlemeyi destekliyor. Açık Hava Koşusu, Yürüyüş, Kapalı Alan Koşusu, Açık Hava Bisiklet Sürüşü, Aerobik Kapasitesi, Kuvvet Antrenmanı, Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, Badminton, Kapalı Alan Bisiklet Sürüşü, Eliptik, Yoga, Kondisyon Bisikleti, Kondisyon Küreği ve Kriket gibi sporlara yönelik antrenman ölçümünü mümkün kılıyor.

Suya ve toza karşı dayanıklı bir yapıda olan saat; mavi, turuncu, siyah ve yeşil olmak üzere dört farklı renk seçeneği sunuyor. Ayrıca realme Watch S’i hem Android hem de iOS işletim sistemindeki tüm telefonlar ile eşleştirip kullanabilirsiniz. Akıllı saat, 21 Ocak 2021’den itibaren piyasada yerini alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz