AirPods Pro muadili OnePlus Buds Pro kulaklık tanıtıldı

0
528 Okunma
AirPods Pro muadili OnePlus Buds Pro kulaklık tanıtıldı

Her geçen gün yeni isimler ile canlanan kablosuz kulaklık pazarına yeni bir ürün daha eklendi. AirPods Pro ve Galaxy Buds Pro gibi kulaklıklara muadil gösterilen OnePlus Buds Pro resmi olarak tanıtıldı. Bir süredir sızıntıların yapıldığı kulaklık hakkında söylentiler netlik kazandı. İşte detaylar.

OnePlus Buds Pro özellikleri

Türkiye’de de resmi olarak yer alan OnePlus, güçlü modellere muadil yeni bir kablosuz kulaklık ile karşımızda. Hakkında sızıntıların ve iddiaların yer aldığı kulaklık, beklendiği gibi 22 Temmuz tarihinde resmi olarak ortaya çıktı. Gelelim kablosuz kulaklığın özelliklerine. Tasarım tarafında AirPods Pro ile benzerlik gösteren kulaklık; kulak içi formda tasarlanmış. Ayrıca son dönemlerin en popüler özelliği ANC’de kulaklıkta bulunuyor. Aktif Gürültü Engelleme olarak adlandırılan bu özellik oldukça gelişmiş bir yapıya sahip. Özellik herhangi bir manuel ayara gerek kalmadan dışarıdaki gürültü yüksekliğine göre otomatik olarak ayarlanıyor. Qi kablosuz şarj desteği ile gelen OnePlus Buds Pro siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip. Bağlantı tarafında ile Bluetooth 5.2 teknolojisini kullanıyor.

Şarj konusunda oldukça iddialı model; ANC ile 28, ANC kullanmadan 38 saat pil ömrü vadediyor. Ayrıca 10 dakikalık şarj etme ile ortalama 10 saat kullanım hakkı sunuyor. Özellikle oyun severler için önemli olan ses gecikmesi problemi Pro Gaming modu ile 94 ms seviyelerine kadar indirgeniyor. Dolby Atmos ve Audio ID gibi özelliklere sahip olan kablosuz kulaklık; 1 Eylül itibari ile 149 dolar karşılığında satışa çıkacak.

LG yeni gelişmiş maskesini satışa sunuyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz