LG yeni gelişmiş maskesini satışa sunuyor

0
263 Okunma
LG gelişmiş maske

Pandemi nedeni ile tüm dünyada maske kullanımı yaygınlaştı. Ev ortamı hariç sürekli takılı duran maskeler konfordan uzak bir yapıya sahip. Buna bir de kulaklık gözlük ve küpe gibi aksesuarlar eklenin kulağınızda istemsiz bir ağırlık ve karmaşa yaşanıyor. LG, tüm bu karmaşaya rağmen iletişim kurmak için bağırarak konuşmanızın önüne geçecek yeni bir maske tasarladı. PuriCare Wearable Air Purifier maskesi satışa sunuluyor.

Dünya Sağlık Örgütü uyardı; “Aşı olanlar bile dikkatli olmalı”

LG PuriCare Wearable Air Purifier meskenin özellikleri

Üzerinden çok zaman geçmesine rağmen koronavirüs salgını halen dünyada yaygın olarak etkisini gösteriyor. Salgından korunmanın 3 önemli adımı var. Maske, mesafe ve temizlik. Maske kullanımı oldukça yaygın. Fakat maske takılıyken muhabbet etmek bir hayli zor. Karşı tarafa sesinizi doğru iletmek için normalden daha yüksek sesle konuşmanız gerekiyor. Üstelik aynı nefesi sürekli solumakta sağlığı olumsuz yönde etkileyebiliyor. LG bu problemleri sonlandıracak bir maske tasarladı. PuriCare Wearable Air Purifier adını verdiği maske önümüzdeki ay Tayland’da satışa çıkacak.

Değiştirilebilir hava filtrelerine sahip bu maske, yerleşik fanları sayesinde sürekli olarak temiz hava almanızı sağlıyor. Uzun süreli maske kullanımlarında ortaya çıkan nefes problemi de bu sayede ortadan kalkıyor. Buna ek olarak dahili hoparlörleri bulunan maske ile iletişim problemi de çözüme kavuşuyor. LG PuriCare Wearable Air Purifier içerideki mikrofonu sayesinde dışardaki hoparlöre yönlendiriyor. Gelişmiş özellikleri ile ön plana çıkan maske; USB kablosu aracılığı ile 2 saatte şarj oluyor. Ayrıca 94 gram ağırlığı ve 1000 mAh pil gücü bulunan maskenin pil ömrü de yaklaşık 8 saat civarında.

Henüz fiyatı kesinlik kazanmamış bu ürün, özellikle astım hastası gibi solunum problemi yaşayan insanlara bir umut ışığı olabilir. Ayrıca sürekli kalabalık ortamlarda bulunan insanlar için iletişim tarafında da büyük kolaylık sağlayacağı kesin. Henüz gelişmiş maskenin Tayland dışında nerelerde satılacağı netlik kazanmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz