Akıllı saat mi, akıllı bileklik mi? Xiaomi Mi Band 4 inceleme

4
5.863 Okunma
Xiaomi Mi Band 4 inceleme

Xiaomi Mi Band 4 inceleme videosu ile karşınızdayız. Uzun zamandır piyasada olan Mi Band 4, hala en çok merak edilen akıllı bileklikler arasında yer alıyor. Xiaomi Mi Band 5’in konuşulmaya başladığı şu günlerde, gözlerin hala üzerinde olduğu Mi Band 4’ü kutusundan çıkarıyor ve inceliyoruz.

Xiaomi Mi Band 4 inceleme 

Akıllı bileklik olarak hayatımıza giren Mi Band 4, akıllı saate benzeyen özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu inceleme videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Xiaomi Mi Band 4 özellikleri

Xiaomi Mi Band 4 özellikleri ile ilgili detaylara ilk olarak tasarımdan başlayacak olursak. Gayet şık ve sade bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Mi Band 3 ile arasında önemli tasarım farklılıkları bulunmayan bileklik 50 metreye kadar suya dayanıklı. Ayrıca yaptığınız sporu algılama konusunda da yetenekli. Kalp atış hızı sensörü, adım sayma ve uyku izleme, koşma, bisiklete binme ve yüzme gibi farklı aktiviteleri otomatik olarak algılayabilen Mi Band 4, 6 eksenli sensörler yardımıyla çok daha keskin veriler ölçebiliyor.

120 x 240 piksel çözünürlüğünde 0.95 inçlik AMOLED bir ekran ile gelen bilekliğin gece moduyla ekran ışığını otomatik olarak ya da kurulan saat aralığında kısmak mümkün. Mi Band 4’ün en güzel yanlarından biri ise ekran temasını, hazır ön yüklü sınırlı sayıdaki temalardan birini seçebiliyorsunuz.

Akıllı telefonunuza gelen bildirimleri Mi Band 4 üzerinden okumak mümkün. Gelen arama bildirimlerinin titreşimli olarak geldiği bileklikte, çağrıyı kabul etmek ise mümkün değil. Sadece reddedilebiliyor.

Daha önceki Mi Band’lerde olduğu gibi alarm kurup, kolunuzda titreyerek uyanmanıza yardımcı olan Mi Band 4, hatırlatıcı özelliklerine de sahip.

135 mAh’lik batarya 20 güne kadar pil süresi vaat ediyor. Tabii bu süre, nabız ve uygu takip özelliğine ve gelen bildirimlere göre değişebiliyor. Yaklaşık tam kapasite kullanımda Mi Band 4’ü yaklaşık 10 gün boyunca kullanabiliyorsunuz.

4 YORUMLAR

  1. Seda hanım yanlış bilgiler vermiş ve yalnış kelimeler kullanmış,

    Birincisi saat diye bahsetmiş defalarca, bileklik denmesi gerekiyordu.
    İkincisi 5 metre ye kadar suya dayanıklı demiş 5 atm yani 50 metre olması gerekiyordu.

    Saygılar.

  2. Mi band 2 3 ve şuan 4 kullanıyorum gayet memnunum video nun başında şarja takmak için çıkarırken kırılması dan korkmayın çok güzel iyi bir anlatım yapmışsınız bayan olarak bu işi yaptığınız için sizi tebrik ediyorum başarılarınızın devamını dilerim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz