Facebook’un beklenen tasarımı herkes için kullanımda

0
421 Okunma
Facebook yeni tasarımı

Facebook bünyesinde birçok yenilik deniyor. Bazıları test aşamasında kalırken bunların yanında sadece belirli bölgeler için açılan özellik de yer alıyor. Facebook yeni tasarımı ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Geçenlerde yeni bir tasarıma kavuşan dev sosyal medya platformu bu tasarımını küresel anlamda bazı yerlere sunmuştu. Türkiye’deki bazı kullanıcıların da bu tasarıma kavuşmasının ardından artık platform tamamen söz konusu tasarıma geçiş yaptı.

Facebook yeni tasarimi

Facebook yeni tasarımı ile karşımızda

Facebook eski popülerliğini yitiriyor olsa da yine de tasarımsal açıdan gelişmeye devam ediyor. Geçen günlerde yeni tasarımına adım adım kullanıcılarını geçiren platform nihayet tamamen bu tasarımı herkese sunmaya başladı. Yeni tasarım ile birlikte daha modern ve fonksiyonel bir görünüme kavuşan sosyal medya devi, ayna zamanda bu yeni tasarıma geçme tercihi kullanıcıların istediğine bırakıyor.

Facebook‘a girdiğinizde karşınıza ”yeni Facebook’a geçiş yap” gibi bir buton bulunuyor. Buna tıkladığında yeni arayüze geçiş yapmayı sağlayan platformun içine bir de karanlık mod özelliği de eklenmiş. Bu sayede kullanıcılar karanlık tarafa da kolaylıkla geçiş yapabiliyor. Ana sayfada gezinmeyi daha kolay hale getiren platform, kalabalık paylaşımlar görünümünden de arındırılmış.

Facebook yeni tasarımı ile beğeni toplasa da bu tasarımı kullanmak istemeyenler için eski tasarımı kullanabilme seçeneğini de sunuyor.

Facebook “sessiz mod”özelliği ekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz