Akıllı saat satın almak için 5 neden

0
168 Okunma

Akıllı telefonlardan sonra son dönemin en çok tercih edilen teknolojik cihazları arasında yer alan akıllı saatler neden tercih edilmekte? Bu saatler size hangi konularda yardımcı olabilir? Sizin için derledik. İşe akıllı saat satın almak için 5 neden.

Sağlık uygulamaları

Gelişen sensörlerle birlikte akıllı bileklik ve saatler, çok küçük hata payları ile nabzınızı düzenli bir şekilde ölçüp gün içinde detaylı bir grafikle sunabiliyor. Ayrıca kilonuz ve anlık stres ölçümlerinizi görebilmenizi sağlayan akıllı saatler, bu sayede kendinizi nasıl hissettiğinizi dijital raporlarla görebilmenizi sağlayan kolunuzdaki bir monitör görevi görebiliyorlar.

Spor takibi

Akıllı saatlerin en çok tercih edildiği nedenlerden biri spor ve egzersiz takibi. Hiç sporla ilgisi olmayan birisine bile günde kaç adım attığı ve ne kadar kalori yaktığı bilgisini verebilen akıllı saatler, pek çok spor çeşidinin de takibini sürdürebilmenize olanak sağlamakta.

Ünlü markaların tasarladığı teknolojik aksesuarlar

Uyku takibi

Sağlıklı bir yaşam için iyi bir gece uykusu şart. Yeni nesil akıllı saatlerin çoğunda uyku takip özelliği bulunmakta. Bu özellik sayesinde gün içinde ne kadar uyuduğunuzu, uykunuzun derin mi, hafif mi olduğu gibi şeyleri öğrenebiliyorsunuz. Ayrıca nabız takibi uyku sırasında da devam ediyor.

Kişiselleştirilebilir

Akıllı saatlerinizi kişiselleştirebilirsiniz. Pembe akıllı saat gibi renkli modeller tercih edebilir ya da değişebilir akıllı saat kordonları ile istediğiniz tarzı yakalayabilirsiniz. Akıllı saat kordonları aynı zamanda ayarlanabilir şekildedir. Gelenekselleşmiş fiziksel saat tasarımlarıyla tercih edilebildikleri gibi daha sportif bir görünüm de kazandırılabiliyor veya tam tersi şekilde de özelleştirilebiliyorlar.

Bildirim görüntüleme

Telefonlarınızla entegre biçimde çalışan bu cihazlar, telefonunuza bildirim geldiğinde sizi uyarır. Bazı saat modellerinde bildirimlere hazır taslak veya klavye üzerinden cevap verebilirsiniz. Hatta bazı modellerde gelen çağrıları bile kontrol edebilir, saat üzerinden telefon konuşmanızı gerçekleştirebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz