Ünlü markaların tasarladığı teknolojik aksesuarlar

0
705 Okunma

Gelişen teknolojiye moda dünyası da ayak uydurmaya çalışıyor. Biz kadınlar da, konu teknoloji dahi olsa görselliği ön planda tutuyoruz. Yanımızda taşıdığımız teknolojik cihazların kılıflarını da en az omzumuza taktığımız çanta kadar önemsiyoruz. Bu yazımızda sizler için modayı teknolojiyle birleştiren, dünyaca ünlü markaların tasarladığı teknolojik aksesuarları listeledik. İşte o aksesuarlar:

Louis Vuitton telefon kılıfı

iPhone 12 ve 12 Pro’ya uyarlanan yeni iPhone Bumper akıllı telefon kılıfı, Louis Vuitton’un imzası olan Monogram kanvas ile birleşiyor. Bunun yanı sıra stil ve işlevi birleştiren kılıf; sağlam, ince çizgili tasarımı ve yumuşak mikro fiber astarı ile cihazı darbelerden ve çizilmelerden korumaya yardımcı oluyor. Son olarak kılıfın siyah ve pembe olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunmakta.

Hermes Apple Watch kayış

Apple teknolojisinin Hermes tasarımlarıyla buluştuğu akıllı saat, fonksiyonel kullanımı estetik açıdan en şık şekilde karşılamak için tasarlanmış. Ayrıca kayış, pürüzsüz Barénia deri kullanılarak Fransa’daki zanaatkârlar tarafından el işçiliğiyle üretilmekte.

Fendi telefon çantası

Özel FF logosuna basılmış olan Fendi’nin kahverengi ve siyah telefon çantası, deriden yapılmıştır. Ayrıca çanta İtalya’da üretilmektedir.

Gucci Apple AirPods kılıfı

Dünyaca ünlü markalardan biri olan Gucci’nin; AirPods için ürettiği bu gösterişli çanta, şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Markanın ikonik monogramı ile tasarlanan kılıf, Bamboo serisinin minyatür bir modelidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz