Amazfit Band 7, yükseltilmiş pil ömrü ve devasa ekran ile piyasaya sürüldü

0
418 Okunma

Amazfit Band 7, internette aylarca süren söylentilerin ardından nihayet resmileşti. Amazfit’in giyilebilir cihazı, yakın zamanda piyasaya sürülen Xiaomi Mi Band 7 Pro’ya benzerliğiyle dikkat çekti. İşte detaylar…

Amazfit Band 7 özellikleri

Amazfit Band 7, 198 x 368 piksel çözünürlüğe ve 282 PPI piksel yoğunluğuna ve 1.47 inç HD AMOLED ekrana sahip. Akıllı bileklik Zepp OS ile birlikte gelmektedir. Cihaz genel kullanımda 18 günlük pil ömrü ile gelmekte. Ayrıca, etkinleştirilmiş pil tasarrufu moduyla 28 güne kadar pil ömrü vaad etmektedir. Giyilebilir cihazın 50’den fazla saat yüzü ve 8 düzenlenebilir saat yüzü içerdiği söyleniyor. Ek olarak, 120 spor modu ile birlikte geliyor.

amazfit-band-7-yukseltilmis-pil-omru-ve-devasa-ekran-ile-piyasaya-suruldu-1

Sağlık ve fitness özelliklerine değinecek olursak; giyilebilir cihaz 7/24 kalp atış hızı monitörü, SPO2 monitörü, stres monitörü ve stres takipçisi ve adet döngüsü izleyicisi sunmakta. Bu özellikler ayrıca, sağlık verileri anormal derecede düştüğünde veya yükseğe sıçradığında kullanıcıya bir uyarı gönderir.

Band 7, Bluetooth üzerinden hem Android hem de iOS cihazlarla kullanılabiliyor. Giyilebilir cihaz, Android 7.0 ve üzerini destekleyen cihazlara veya iOS 12.0 ve üzeri işletim sistemine sahip Apple telefonlara bağlanabilmekte. Ayrıca, yerleşik bir Amazon Alexa sesli yardım desteğine sahiptir.

amazfit-band-7-yukseltilmis-pil-omru-ve-devasa-ekran-ile-piyasaya-suruldu-2

Amazfit Band 7’nin diğer özellikleri arasında hareketsiz hatırlatma, telefonumu bul, çalar saat, kronometre, rahatsız etme modu, telefon görüşmesi bildirimleri, SMS bildirimleri gibi ve daha fazlası bulunmaktadır. Ayrıca yürüme, koşma, eliptik olma ve kürek çekme gibi hareketlerin akıllıca tanınmasıyla birlikte gelen ExerSense algoritmasına sahiptir. Son olarak Band 7, 5 ATM’lik suya dayanıklılık derecesine sahip ve 28 g ağırlığındadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz