Xiaomi Vacuum Mop 2 Pro tanıtıldı

0
189 Okunma

Teknoloji devi Xiaomi, Hindistan’da Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 Pro adlı yeni bir robot elektrikli süpürgeyi ürün yelpazesine ekledi. İşte yeni robot süpürgenin özellikleri…

Xiaomi Robot Vakumlu Paspas 2 Pro özellikleri

Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 Pro, robotik elektrikli süpürgenin evinizi paspaslamasını sağlayan yeni nesil LDS Lazer Navigasyon sistemine sahiptir. Gündüz veya gece güvenilir bir temizlik yolu sağlar. Bu yeni model, zemindeki lekeleri çıkarmak için soldan sağa doğru silerek yapılan manuel temizlemeye benzer. Geliştirilmiş paspas yolları ve elektronik olarak kontrol edilen akıllı su deposu da var.
xiaomi-vacuum-mop-2-pro-tanitildi-1

Şirket, yeni nesil robotik elektrikli süpürgeyi , normal 3000Pa emiş gücünden %43 daha fazla emiş gücüyle donattı. Ayrıca, evinizin her köşesinden ve köşesinden toz ve kalıntıları basit ama verimli bir şekilde çıkarmak için Gelişmiş Vakumlama Deneyimi ile birlikte gelir ve 360 ​​derecelik bir temizlik deneyimi sunar. Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 Pro, tek geçişte 2.000 fit kare temizleme kapasitesine sahip güçlü bir cihazdır. Gücü, önceki modele göre büyük bir gelişme olan 5200mAh pilden alıyor. Xiaomi’nin robotik elektrikli süpürgesindeki bu pilin 170 dakikaya kadar temizlik yapabileceği söyleniyor. Vacuum Mop 2 Pro’da 19 yüksek hassasiyetli sensör, altı uçurum sensörü, düşme önleyici sensör ve 20 mm’ye çıkarken gelişmiş doğruluk ve hassasiyet için bir LiDAR çarpışma önleyici sensör bulunur.

xiaomi-vacuum-mop-2-pro-tanitildi-2

Xiaomi Home Uygulamasında DND, cihaz seviyelendirme ve ikincil temizleme gibi ek seçenekler vardır. Yatak odası, mutfak vb. seçenekler arasından seçim yaparak kişiye özel oda temizleme rutinleri ile birlikte gelir. Emiş gücü ve su hacmi zemin tipine göre ayarlanabilir.
Ayrıca, Xiaomi Robot Vakum Paspas 2 Pro, sesli komutlar için hem Google Asistan hem de Alexa desteğine sahiptir ve uygulama optimizasyonu ve yükseltmelerine olanak tanır. Bu uygulama ile kullanıcılar robotik elektrikli süpürgenin temizlik programlarını özelleştirebilir, su seviyelerini kontrol edebilir ve temizleme modlarını ayarlayabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz