Amazon Alexa ses kontrollü mikrodalga satışı başlattı!

0
181 Okunma
Alexa, daha fazla patlamış mısır, lütfen! Amazon ses kontrollü mikrodalga satışı başlattı!

Amazon, evimizin her köşesine Alexa’yı almaya kararlı! Şimdi de Alexa ev asistanı cihazı tarafından aktive edilebilen  bir mikrodalga satmaya başladı.

WiFi bağlı AmazonBasics mikrodalga, ses komutlarına yanıt vermek için Alea’yla birlikte çalışıyor. Mikrodalga, yemekleri yeniden ısıtmak ve patlamış mısır yapmak gibi ortak mikrodalga isteklerine cevap veriyor. AmazonBasics  Mikrodalgası şu anda 60$’a satılıyor.

Alexa evlerimizi ele geçirmeye başladı!

Amazon Cihazlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Dave Limp, her yerde bulunan mutfak ürününe Alexa’yı eklemeye karar verdiğini söyledi . Ses komutları için Alexa’yı mikrodalgaya yakın bir yere yerleştirmeniz gerekecek, ancak aynı zamanda “Alexa’yı Sor” düğmesine basabiliyoruz. Bu yüzden konuşmaya başlamadan önce düğmeye basmayı unutmamalıyız.

Alexa, daha fazla patlamış mısır, lütfen! Amazon ses kontrollü mikrodalga satışı başlattı!

Amazon, mikrodalgadan başka  duvar saatine Alexa’ya bağlı bir ürün grubu duyurdu. Mutfağımızda, oturma odamızda, ofisinmizde ve şimdi arabamızda veya kamyonumuzda her yerde Alexa’ya erişmemizi istiyorlar. Yetkili kişilerin açıklamalarına göre, sabah e-postalarımızı kontrol etmek ya da sadece ışıklarını kapatmak ve kapımızı kilitlemek için “Alexa, iyi geceler”  sözcüğünü çok yakında kullanabileceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz