En iyi STEM Slack toplulukları!

0
176 Okunma

Sektör uzmanlarıyla bağlantı kurmak ve daha fazla bilgi  elde edinmek için bu Slack topluluklarından birine veya tümüne katılmayı deneyin!

1-Hashtag Develepors

Slack’deki en büyük yazılım geliştirici gruplarından birinin içinde yer almak ister misiniz? O zaman Hashtag Hashtag Develepors’u , kaçırmamalısınız. Hashtag geliştiricileri, bir işi öğrenmek,  ve bir sorunu gidermek ve hatta bir iş aramak için en çok kullanacağınız platformunuz olacak!

 2-SparkPost Community

E-posta pazarlamacılığı, işletmenizi çevrimiçi ortamda tanıtmanın ve yeni potansiyel müşteriler edinmenin hızlı ve kolay bir yolu. SparkPost, e-posta pazarlamasının yeni yollarını ve işinizi büyütmeyi öğrenebileceğiniz bir Slack grubu. 7000’e yakın takipçisi ve birçok profesyonel ipucu ve püf noktası var!

3-Data Quest

Veri Quest veya Data Science topluluğu, veri uygulayıcılarının elit gruplarından birisi. Slack grubunun, dünyanın dört bir yanından güncel trendleri tartıştığı ve bilgilerini paylaştığı bilim adamları var. Dünyadaki en büyük zihinlerin bazılarıyla, bağlantı kurmak ve bu süreçte bilgi ve becerilerinizi geliştirmek için harika bir yer!

4- iOS Developers

Bir iOS geliştiricisiyseniz ve bu grubun bir parçası değilseniz; çok fazla şey kaçırıyorsunuz demektir. Bu topluluğun, 20000’den fazla üyesi var ve liste büyümeye devam ediyor!

Grubun, dünyanın her yerinden geliştiriciler, uygulamalar ve oyunlar gibi farklı yazılım geliştirme sektörlerindeki uzmanlıkları ile var. Ayrıca çok saygın bir davranış kuralına uyuyorlar, böylece kimse yabancılaşmış ya da dışlanmış hissetmiyor.

5-DevChat

DevChat, programlama dünyasının her yerinden geliştiricilere sahip bir platform. Bu nedenle, fikir toplamak, bilgi edinmek veya herhangi bir şey hakkında bilgi almak için harika bir yer. Programlama ihtiyaçlarınız ne olursa olsun, Slack grubu çok duyarlı ve saygın bir üyeye sahip olduğu için size çözümler sunar.

 6-WebVR

WebVR, tüm VR / AR tabanlı Slack gruplarının en aktif ve en popüler olarak seçilebilir. WebVR, üye listesi arasında geliştiricilere ve etkileyicilere sahipt. İşiniz veya ilgi alanlarınız VR veya AR ile uyumluysa, kesinlikle bu Slack topluluğunu denemelisiniz. Web sayfasını açın ve e-posta adresinizi sağlayın. Size davet bağlantısını göndereceklerdir, işte bu kadar basit!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz