Tonal ev fitness sistemi: Yeni kişisel antranörünüzle tanışın!

0
665 Okunma
Tonal ile profosonel fitness artık evinizde!

Tonal devrim niteliğindeki ekipmanı, uzmanların yönlendirdiği videoları ve kişiselleştirilmiş rehberliği, ev rahatlığından yararlanarak yapabileceğimiz tüm vücut egzersizlerini içeren bir ev fitnes sistemi. Tonal duvarlarımıza monte edilebiliyor. Bu görüntüsüyle duvara monte edilmiş ince bir düz ekran TV’ye benziyor. Ekranın yanlarında, dayanıklılık eğitimi için inşa edilmiş direnç bantları olan iki gizli kol bulunuyor. Kullandıktan sonra katlanabilir yapısı ile de akıllı ve şık bir görüntüye sahip.

Tonal ile  profosonel fitness artık evinizde!

Akıllı makine, uzman antrenörlerin yüzlerce alıştırma içeren adım adım videolarıyla bizleri yönlendirerek motive ediyor. Bizler için özel bir güç antrenmanı, egzersiz planı yaratan bir tanısal uygunluk değerlendirmesi ile başlıyor. Antremanı fazla kolay bulduğumuzda, zorluk derecesini değiştirmek için ekrana dokunmamız yeterli. Ayrıca bu mükemmel makine egzersiz ilerlememizi de izleyebiliyor. Güçlendikçe ne kadar ağırlık kaldıracağınızı ve ayarlayacağınızı bile önerebiliyor.

Tonal ile  profosonel fitness artık evinizde!

 

Evlerinde kişisel spor salonu için yer olmayanlar için, bu, sıfır zemin alanlı makine, zorlu bir antreman imkanı sunan harika bir teknoloji parçası! Bu makinenin ücreti ise 2,995 $. Ayrıca, Aylık 199 $ ‘a kadar ödeme imkanları da sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz