Amazon, iOS uygulamasında AR destekli sanal ayakkabı denemesini başlattı

0
373 Okunma

Son zamanlarda Amazon, kullanıcıların farklı saç ve makyaj renklerini denemelerine olanak tanıyan artırılmış gerçeklik işlevlerini piyasaya sürüyor. Şimdi şirket, Amazon uygulamasında, kullanıcıların ayakkabılarını AR’de “denemelerine” olanak tanıyan ayakkabılar için Sanal Deneme özelliğini başlatıyor.

Amazon’un Try-On’u, AR’de ayakkabıları “denemenizi” sağlayacak

Şu anda bu yenilik yalnızca iPhone 7 veya sonraki bir modeli kullanması gereken iOS kullanıcıları için geçerlidir. Ayrıca, sanal gerçeklikle ayakkabı, gözlük ve tişört denemek için bu yeni düğmeyi yalnızca Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’daki kullanıcılar görebilir. Yakında Android cihazlar için çıkacak ve daha fazla ülkeye ulaşacak.

amazon-ios-uygulamasinda-ar-destekli-sanal-ayakkabi-denemesini-baslatti-1

Virtual Try-On Shoe Try-On ile ayakkabıları satın almadan önce her açıdan ayağınızda nasıl görüneceğini görselleştirebilir ve dilediğiniz zaman kolayca alışveriş yapabilirsiniz. Amazon Shopping uygulamasında ayakkabı alışverişi yapmanın eğlenceli ve etkileşimli bir yolu. Ayakkabıların yanı sıra gözlük ve tişörtleri de sanal olarak deneyebilirsiniz. Sanal Ayakkabı Denemesi deneyimi, ayakkabıların nasıl görüneceğini görselleştirmenize yardımcı olur, ancak bir boyutlandırma aracı değildir.

Bu teknoloji ne kadar harika olsa da Amazonsizin için ideal bedeni seçmeniz için tasarlanmamasını sağlıyor . Bu sadece bir temsildir ve gelecekte bu konuda gelişebilecek olsa da, sizin için ayakkabı veya gömleğin boyutunu seçemez. Şu anda, Amazon’un Sanal Deneme Sürümü ile uyumlu yalnızca sınırlı sayıda ürün var, tıpkı lansmanı sadece iki ülke ile sınırlı olduğu gibi. Ancak yakın zamanda hem kataloğun hem de bulunduğu yerlerin genişlemesi mümkün.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz