Amazon Prime Day indirimlerinde alabileceğiniz 5 küçük ev aleti

0
295 Okunma

Amazon Prime Day indirimlerdi dün gece itibari ile başladı. Birçok üründe indirim yapan Amazon, Prime üyelerine avantajlı fiyatlar sunuyor. Her kategoriden ürünün bulunduğu indirimli ürünlerde kaçırmamanız gereken ürünleri listeledik.

Kaçırılmaması gerek Amazon Prime Day indirimleri

Öncelikle belirtelim ki bu indirimlerden faydalanmanız için Amazon Prime üyesi olmanız gerekiyor. İndirim ve ücretsiz kargo fırsatı gibi birçok avantajın bulunduğu prime abonelikleri ise ayda 7,90 TL

Tefal taşınabilir buharlı düzleştirici

Amazon Prime Day

Yoğun iş temposu ya da seyahatlerde kıyafetlerinizin sürekli kırışması en büyük problemlerden. Artık taşınabilir kompakt ütüler sayesinde bu dert ortadan kalkıyor. 19 gr/dk Sürekli buhar çıkışına sahip bu ütü; 1300 Watt gücünde. Oldukça hafifi olan ürünün ayrıca 2,6 metre uzunluğunda kablosu bulunuyor.

Grundig Delisa Personal Blender

Amazon Prime Day

Gün içinde sağlıklı içeceklerinizi tüketmenin en pratik yolu artık kişisel blenderlar. 1000 Watt gücündeki bu blender ile 3 ayrı şişe içecek hazırlayabilirsiniz. Hem siz hem de sevdikleriniz için satın alabileceğiniz ürün; 4 adet paslanmaz çelik bıçaklara sahip.

Philips Kahve Makinesi

Amazon Prime Day

Birçok kişisinin evden çalıştığı bu dönemde kahve makineleri vazgeçilmezler haline geldi. Çıkarılabilir filtre tutucu, makinede yıkanabilme kolaylığı ve otomatik kapanma gibi özellikleri ile evde kahve keyfi yapmanıza imkan sağlıyor. 1,2 litrelik cam sürahiye sahip ürün ile tüm ailenize yetecek kahveler yapabilirsiniz.

BISSELL 3’ü 1 Arada Buharı Ayarlanabilir Buharlı Temizlik Makinesi

Amazon Prime Day

Pandemi nedeni ile hijyene biraz daha fazla önem gösteriyor. İşte tam bu süreçte yardımınıza koşacak buharlı temizleyiciler; tüm alanlarda tam bir hijyen sağlıyor. Farklı alanlarda güvenle kullanabileceğiniz BISSELL buharlı temizleyici 1500 Watt gücünde ve 40 dB gürültü seviyesine sahip. Kablosuz olarak kullanabileceğiniz ürünün ayrıca 350 mililtre su kapasitesi bulunuyor.

Fakir Dikey Elektrikli Süpürge

Amazon Prime Day

Hala bir robot süpürge almadınız ve bunun için yeterli bütçe ayıramıyorsanız dikey süpürgeleri tercih edebilirsiniz. Günlük kullanıma uygun bu süpürgeler uygun fiyat ve kolay taşınabilirliği ile ön plana çıkıyor. 1 Litre torbası toz haznesine sahip süpürge 5 metre kabloya sahip.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz