Amazon Prime Türkiye’de kullanıma açıldı! Ücreti ne kadar olacak?

0
673 Okunma
amazon prime türkiye

İki yıl önce Türkiye pazarına giriş yapan Amazon, şimdi de Amazon Prime hizmetini kullanıma açıyor. Aboneliğin içinde Prime Video ve Prime Gaming de bulunuyor. Aylık aboneliğin fiyatı ise Netflix‘e kıyasla oldukça uygun.

Amazon Prime Türkiye ücreti ne kadar olacak?

2018’in sonlarında Türkiye‘de kullanıma açılan Amazon, şimdi de Amazon Prime hizmetini kullanıcıların hizmetine sunarak bir çok kişiyi sevindirdi. Bunun yanında Amazon Prime abonelik sisteminin içinde Prime Video ve Prime Gaming de bulunacak.

amazon prime türkiye

Daha önce The Boys, Homecoming ve Modern Love gibi ünlü dizilerle ismini duyduğumuz ancak kullanamadığımız Prime Video‘nun da dahil olduğu Amazon Prime‘ın aylık abonelik ücreti ise sadece 7,90 TL. Uygun fiyatıyla Prime Video, rakibi Netflix‘e karşı bu konuda büyük üstünlük sağladı. Üstelik bu ücret sadece Prime Video için değil tüm Amazon Prime aboneliğini kapsıyor. Bunun yanında aboneliği satın almadan önce 30 günlük ücretsiz deneme hakkı da bulunuyor.

Abonelik sisteminin içinde bulunan Prime Gaming‘de ise ücretsiz oynanan oyunlar ömür boyu ücretsiz olarak kalacak. Prime Gaming sayesinde her ay ücretsiz oyunlara sahip olarak oyun içi ganimetler kazanılabilecek. Bu şekildeki avantajlarıyla göz dolduran Amazon Prime Türkiye’de istediği karşılığı görecek gibi duruyor. Rakiplerinden herhangi bir hamle gelip gelmeyeceğini ise önümüzdeki aylarda göreceğiz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz