10 soruda iPhone 11 Pro Max’e yakından bakıyoruz

0
174 Okunma
10 soruda iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max hiç şüphesiz akıllı telefon pazarının en gözde akıllı telefon modellerinden biri. Fiyatı ile de dikkat çeken iPhone modelinin deneyim tarafında kullanıcısına neler sunduğundan, fiyatının neden bu kadar pahalı olduğuna, telefonun sunduğu kamera performansından serinin daha ucuz diğer modelleri arasındaki farktan kısacası iPhone 11 Pro Max’in öne çıkan tüm özelliklerinden bahsediyoruz…

10 soruda iPhone 11 Pro Max

Üçüncü nesil Neural Engine’e ev sahipliği eden A13 Bionic çipe sahip iPhone 11 Pro Max, özellikle fotoğraf yetkinlikleri ile rakiplerinin bir hayli önüne geçiyor. Üçlü 12 MP Ultra Geniş, Geniş ve Telefoto kameraları ile mobil fotoğrafçılığın çıtasını yükselten model, gece modu ve portre fotoğrafçılığı ile adından söz ettiriyor. Derinlik denetimi ile portre başarısına, ön kamera başarısının da eklendiğini söylemekte fayda var.

4 ayrı renk seçeneğine sahip olan iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 modelinin aksine spor bir tasarımdan ziyada daha prestijli bir tasarım çizgisini benimsiyor. Altın, gümüş, gece yeşili ve uzay grisi renklerine sahip akıllı telefona dair deneyimlerimizi aşağıdaki video ile sizlerle paylaşıyoruz. İyi seyirler….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz