Android için WhatsApp’a yeni bir özellik!

0
408 Okunma
WhatsApp

WhatsApp, getirdiği güncellemeler ile her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor. En yaygın mesajlaşma uygulaması haline gelen uygulamanın, Google Play Beta Programı 2.18.123 versiyonu ile yeni özelliklerin sinyali verildi.

WhatsApp’ın sesli mesaj güncellemesi

Mesajlaşmaya yeni bir boyut katan uygulamanın en pratik kullanımlarından biri olan sesli mesaj özelliğine güncelleme ile yeni özellik gelecek. iOS yazılımında kullanılan fakat Android kullanıcıların henüz tanışmadığı bu özellik, Google Play Beta sürümü ile kullanıma sunuldu.

[benzer]https://pembeteknoloji.com.tr/whatsapptan-android-kullanicilarina-ozel-guncelleme-12214/[/benzer]

Android cihazlarda sesli mesaj gönderirken, arkadan alarmınızın çalması veya telefon çağrısı gibi durumlarda ses kaydı otomatikman siliniyordu. Kısa kayıtlar için sorun olarak görünmeyen bu özellik, uzun kayıtlar yapanlar için ise başlı başına bir sorun. Uzun uzun anlattığınız 3-4 dakikayı bulan kayıtlarınızın yarıda kesilmesine artık bir çözüm geliyor. iOS kullanıcılarında zaten mevcut olan sesli mesaj kaydetme özelliği, Google Play Beta ile Android kullanılarına da geliyor. Artık sesli mesaj gönderirken çağrı alsanız dahi WhatsApp kaydı sizin için tutacak. Mesajlara girdiğinizde kaydınızı kaybetmeden karşı tarafa gönderebileceksiniz.

WhatsApp

 

Henüz genel kullanıcılara gelmeyen bu özellik beta sürümü kullanıcılarında mevcut. Sizde WhatsApp’ın güncellemelerini erken almak için Beta kullanıcı olmak istiyorsanız, buraya tıklayabilirsinizGoogle Play Beta  özelliği, sadece bu uygulama tarafından değil, birçok geliştirici tarafından kullanılmaktadır. Yapılacak olan güncellemelerin önceden test edildiği bu özelliğe diğer uygulamalarınız için de kayıt olabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz