Singer ile ütü derdine son verin!

0
450 Okunma

Dikiş makinesi denilince ilk akla gelen markalardan Singer, şimdi de başarısını buharlı düzleştiriciler ile gösteriyor. Kadınların en büyük sıkıntılarından olan ütü derdine Singer SteamWorks Classic ile son verebilirsiniz.

Singer SteamWorks Classic buharlı düzleştirici

SingerSteamWorks Classic

Kıyafetleri hızlıca ütülemenizi sağlayan bu düzleştirici aynı zamanda hijyen sağlıyor. Sadece 45 saniyede kullanıma hazır olan Singer SteamWorks Classicgiysileri üzerine sinmiş kötü kokuları da yok ediyor. Kullanımı oldukça kolay olan ürünün pantolon buharlama işlemleri için çift klips sistemi ve meme plakasıyla giysilerdeki, perdelerdeki ya da döşemelik kumaşlardaki
kırışıklıkları giderirken kumaşlara da asla zarar vermiyor. 2 litrelik su kapasitesi ortalama 60 dakika ütüleme süresi sunuyor.  Akıllı otomatik kapanma özelliği sayesinde haznedeki su bittiğinde siz kapatmayı unutsanız bile kendiliğinden kapanıyor. Ürünün buhar hortumu ile yatak ve çarşaflarınızda olduğu yerden işlem yapabilir ve astım gibi çeşitli hastalıklara neden olabilecek zararlı akar ve bakterileri yok edebilirsiniz.

Singer SteamWorks Classic’in kolay katlanabilir askı sistemi sayesinde hızlı şekilde giysi değiştirmek mümkün oluyor. Teleskopik askı ucu, giysileri asmak ve muhafaza etmek için ayarlanabiliyor. Ürünün yüksek kaliteli kumaş hortumu da ekstra güvenlik sağlıyor. Mükemmel pantolonlar için kırışık eki ve tüy bırakmayan kumaş fırçası ise ürünün yanında ücretsiz aksesuar olarak geliyor.

Ütü derdine son verecek bu ürün ile sizde eşyalarınızı kolayca ütüleyebilir aynı zaman da hijyen düzeyini arttırabilirsiniz. Ürün hakkındaki daha detaylı bilgelere ulaşmak ve sipariş etmek için Singer’in web sitesine buradan ulaşabilirsiniz. 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz