Android telefonlar için en iyi 4 hava durumu uygulaması

0
217 Okunma

Her akıllı telefon içinde mutlaka kendisine ait olan hava durumu uygulaması bulunur. Bu uygulamalar gün boyu havanın nasıl olacağını bize haber verir. Uygulamaya bakarak o günün dış giyim kombini hazırlanır. Telefonun kendine ait olan uygulaması yeterli gelmediğinde ise akla alternatif uygulamalar gelir. Peki Android telefonlar için en iyi hava durumu uygulamaları hangileri? İşte yanıtı…

Android telefonlar için hava durumu uygulaması önerileri

1- The Weather Channel – Radar

The Weather Channel - Radar

Listenin ilk sırasında The Weather Channel- Radar uygulaması yer alıyor. Bu uygulama ile fırtına, yağmur ve kar gibi olumsuz hava koşullarına karşı hazırlıklı olabilirsiniz. Uygulama, hareket halindeyken canlı radar güncellemeleri, saatlik yağmur takibi ve yerel hava durumunu size aktarıyor. Uygulamayı Play Store’dan kolayca indirmeniz mümkün. Uygulamayı indirmek için tıklayın. 

2- Weather Radar: Forecast & Maps

Weather Radar: Forecast & Maps

Listenin ikinci sırasında ise Weather Radar: Forecast & Maps uygulaması yer alıyor. Uygulama, anlık olarak sürekli hava durumu takibi yapanlar için ideal. Yüksek çözünürlüklü radar görüntülerinden yararlanarak, hava durumundan kesin haberdar olmak mümkün. Uygulamayı Play Store’dan indirmek için tıklayın.

3- Yahoo Weather

Yahoo Weather

Listenin üçüncü sırasında ise Yahoo Weather uygulaması yer alıyor. Uygulama ile saatlik, 5 günlük ve 10 günlük hava tahminlerine ulaşmanız mümkün. Uygulamayı akıllı telefonunuza indirmek için tıklayın.

4- Weather: Dark Sky Powered by

Weather: Dark Sky Powered by

Listenin son sırasında ise Weather: Dark Sky Powered by uygulaması yer alıyor. Uygulama ile güncel hava durumunun yanı sıra farklı yerel hava koşullarını da öğrenmeniz mümkün. Uygulamayı Google Play Store’dan indirebilirsiniz.

Peki, siz Android telefonunuzda hangi hava durumu uygulamasını kullanıyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz