Anker’den spor severlere özel kulaklık: Anker Soundcore Sport X10

0
413 Okunma
Anker Soundcore Sport X10

Sporseverlerin tercihi olacak yeni bir kulaklık modeli ile karşınızdayız. Anker, sporseverlerin beklentilerini karşılayacak Anker Soundcore Sport X10 kablosuz kulaklığını tanıttı. İşte yeni kablosuz kulaklık hakkındaki detaylı bilgiler.

Anker Soundcore Sport X10

Kablosuz kulaklıklar yapıları itibari ile kaybolmaya çok meyilli. Özellikle spor yapmayı seven ya da çok aktif bir hayata sahip olan kişiler bu kulaklıkları tercih etmekten kaçınıyor. Anker, bu tür kullanıcılara ilaç olacak özel tasarım bir kulaklık tanıttı. Ergonomik yapısı ve özel tasarımı ile kulağınızdan düşmeyecek yeni kulaklık birçok özelliği de beraberinde getiriyor.

Anker Soundcore Sport X10

Her türlü dış ortamda kullanabileceğiniz kablosuz kulaklık modeli IPX7 sertifikasına sahip. Ayrıca kulaklıkta müzik kalitesini hareket esnasında da tam yaşamanızı sağlayacak özel X10 ses profili yer alıyor. Kulağa dışarıdan sarılan özel bir tasarımı bulunan Anker Soundcore Sport X10 kulağınızdan hiçbir etkinliğinizde düşmeyeceğini garanti ediyor. Mobil uygulama üzerinden çeşitli EQ ayarlarını yapabileceğiniz kulaklığın 10 mm sürücüleri bulunuyor. Ergonomik kullanımı destekleyen özel kulak içi yapısına ek kullanılan silikonlar, pasif ses yalıtımı sağlayarak müziğe odaklanmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca kulaklığın kırmızı, beyaz ve siyah olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Anker Soundcore Sport X10

Kulaklığın teknik ve tasarım özellikleri bu şekilde. Peki bu kablosuz kulaklığı kaç saat kullanabileceğiz? Anker kulaklığın pil ömrü konusundaki endişelere de son vermiş. Kablosuz modelin her biri 8 saat pil ömrüne sahip. Ayrıca taşıma kutuları ile birlikte bu süre 32 saate kadar çıkıyor. Aniden şarjınız bittiyse sadece 10 dakika şarj ederek kulaklığınızı 2 saat kadar kullanabilmeniz mümkün. Tüm bu özelliklere ek olarak kablosuz kulaklık Android ve iOS cihazlarla tam uyumlu çalışabiliyor. Ayrıca kulaklık bağlantısını Bluetooth 5.2 ile sağlıyor. Şimdilik Türkiye satışı bulunmayan ürünün fiyatı belli değil. Fakat yurtdışı için 80 dolardan satışa çıktı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz