Google Haberler küllerinden doğdu! Tasarım yenilendi

0
127 Okunma
google haberler

20 yıldır hayatımızda var olan Google Haberler, son yıllarda etkinliğini kaybetmişti. Farklı haber portalları, sosyal medya gibi faktörler nedeniyle kullanım oranı düşen Haberler platformu adeta küllerinden doğru. Google’ın haber sistemi, doğru ve güncel haberlerin tek adresi olacak yeni tasarımı ile karşımızda.

Anker’den spor severlere özel kulaklık: Anker Soundcore Sport X10

Doğru haberin adresi Google Haberler

Google Haberler yıllardır güncel haberleri takip etmenin kestirme yolu. Fakat tasarımı nedeni ile kullanıcılar tarafından çok fazla tercih edilmiyordu. Artık bu durum değişti. Çünkü Haberler servisi yepyeni bir görüntüye kavuştu. İlgi alanlarınıza göre özetler bulabileceğiniz ve haberlerin kısa özetlerini tek seferde okuyabileceğiniz yeni tasarım; doğru ve güvenilir habere ulaşmada ki süreyi de oldukça kısaltıyor.

Gündem haberler için daha belirgin bir alan seçen yeni tasarım ile son dakika haberlerinden geri kalmayacaksınız. Kategorilere göre ayrılan yeni tasarımda takip ettiğiniz kategorileri ön planda görüntüleyebileceksiniz. Bu ilgi alanındaki gelişmelere daha kolay odaklanmanıza imkan tanıyor. Yeni tasarımın en önemli özelliği ise Fact Check sayfası. Bu sayfa sayesinde yeni haberleri alırken aynı zamanda doğruluğundan da emin olacaksınız.

Daha önce baktığınız haberler ve seçtiğiniz kategoriler göz önünde bulundurularak “Sizin için özel” haber bölümü yer alacak. Bu algoritmalar sayesinde gündem takibi de daha kolay hale gelecek. Tüm bu özellikler için bir süre beklememiz gerekiyor. Google Haberler yeni tasarımı yakında tüm kullanıcılar için aktif hale gelecek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz