Anneler Günü hediye önerisi: SINGER

0
379 Okunma
Anneler Günü

Anneler Günü yaklaşıyor. Dikişin ustası SINGER, FEATHERWEIGHT C240 dikiş makinesi ile şimdi anneleri teknoloji ve konforla tanıştırıyor. Optimum boyutlarda ve hafiflikte üretilen bu SINGER, dikiş dikmeyi seven anneler için güzel bir hediye alternatifi olabilir.

[benzer]https://goo.gl/uzhMRo[/benzer]

Singer ile annelerin işi çok daha kolay!

Anneler Günü

SINGER Mükemmel sonuçlu dikişler için geliştirilen Entegre Eşit Besleme Sistemi, üstten ve alttan eşit kumaş beslemesi sağlıyor. Bu sistem, kumaş katlarının kaymasını önleyerek, kumaş beslemesini üstten ve alttan mükemmel şekilde eşitliyor. Üstten çıkartılabilir masura özelliği sayesinde, iplik beslemesi kolay görünebilir masura kapağıyla kolayca takip edilebiliyor.

Ürünün başlat/durdur gibi özellikleri ile istediğiniz hızlarda dikiş dikebiliyorsunuz. Ürün, 70 dahili dikişle temel, esnek, dekoratif, aplike ve kapitone dikişler arasından seçim yapabilme özgürlüğü tanıyor. STAYBRIGHT LED lambalar, gölgeli alanları ortadan kaldırıyor ve dikiş alanınızın net bir şekilde görülebilmesini sağlıyor. Kolay taşınabilme gibi özelliklerinin yanı sıra kullandığı kaliteli malzemeler ile sizlere uzun yıllar vaat ediyor. Paslanmaz çelik taban plaka ve metal gövdesi ile dayanıklılığıda oldukça yüksek.  Alt besleme – kapitone, düğme dikişi ve daha birçok dikiş için serbest hareketli dikiş özelliğine sahip olan ürün, kadınlara dikişte yardımcı olacak iğne paketi, masuralar, makara başlıkları, yedek makara pimi, makara pimi keçesi ve sert koruyucu kapak gibi aksesuarlarla birlikte satışa sunuluyor.

SINGER’in FEATHERWEIGHT C240 dikiş makinesini Anneler Günü hediyesi olarak satın alabilirsiniz. Ürünü satın almak ve diğer özelliklerini incelemek için SINGER’in sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz