Google Fotoğraflar siyah-beyaz anılarınızı renklendirecek!

1
530 Okunma
Google fotoğraflar

Google Fotoğraflar kullanıma sunduğu özellikle popülerleşmeye başladı. Fotoğraflarınızı otomatik düzenlemenize yardımcı olacak yapay zeka özelliği artık siyah-beyaz fotoğraflarınızı da renklendirebilecek.

[benzer]https://goo.gl/Fy5aVs[/benzer]

Google Fotoğraflar anılarınızı renklendiriyor!

 

Google uygulamalarınız artık yapay zeka desteği ile size birçok hizmeti verebilecek. Yapılan açıklamalardan sonra yapay zekanın gücünden faydalanana tüm uygulamalar için çeşitli yeniliklerin duyurusu yapıldı. Bunlar arasında en çok dikkat çekenlerde Google Fotoğraflar için geliştirilecek yenilikler dikkat çekti. Özellikle fotoğraf tutkunlarının beğeneceği bu özellik, yapay zeka yardımı ile anılarınızı renklendirebilecek.

Google’ın bu uygulaması fotoğraflarınızı online olarak yedekleyip istediğiniz yer ve cihazlardan ulaşmanızı sağlayabildiği gibi farklı düzenleme özellikleri de barındırıyordu. Duyurusu yapılan yeni özellik ise siyah beyaz fotoğrafları ilgilendiriyor. Eski dönemlerden kalma bu fotoğrafların artık tek bir uygulama ile renklendirilmesi mümkün. Artık eski bir fotoğrafın resmini telefonla çekip yüklediğinizde, Google Fotoğraflar bunu analiz edecek ve renkli versiyonunu size sunacak. Hatta renklerini düzeltmekle kalmayacak, farklı platformlarda kullanabilmeniz için dosya biçimi düzenlemesi yapmanıza da imkan tanıyacak.

Hem Android hem de iOS cihazlarda kullanılabilen bu uygulama ile herhangi bir fotoğrafçılık eğitimi almadan eski fotoğraflarınızı renklendirebileceksiniz. Google Fotoğraflar uygulamasına bu özelliğin yanı sıra farklı özellikler de eklenecek. Çeşitli düzenlemeleri otomatik olarak yapabilen bu uygulama artık fotoğraflar için pozlama ayarlamalarını ve iyileştirmelerini de otomatik gerçekleştirecek. Yapay zekanın gücünden oldukça faydalanan uygulama, yakın zamanda en pratik fotoğraf düzenleme araçlarından biri haline gelebilir.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz