Annenize hediye olarak alabileceğiniz şık akıllı bileklikler

0
327 Okunma

Anneler Günü yaklaşırken hediye seçmekte zorlananlar burada mı? Buradaysanız size bir tavsiyemiz var. Akıllı bileklik almaya ne dersiniz? Bu yazımızda sizler için, Anneler Günü’nde annenize veya eşinize hediye olarak alabileceğiniz şık akıllı bileklikleri listeledik.

Huawei Band 4

Hediye olarak alabileceğiniz akıllı bileklikler listemizin ilk sırasında Huawei Band 4 yer alıyor. Band 4, 0.96 inç büyüklüğünde 80×160 piksel çözünürlük sunan TFT renkli ekranı bünyesinde barındırmakta. Optik kalp atış hızı sensörünün yer aldığı bileklik, 91 mAh kapasiteli bataryası ile 1 haftadan daha uzun süren pil ömrü sunabiliyor. Ayrıca sağlığın önemli belirtilerden biri olan kan oksijen doygunluğu (SpO2) ölçümü yapabilen Huawei Band 4, ihtiyacınız olan her yerde kandaki oksijen seviyenizi tespit etmenize yardımcı oluyor.

Fitbit Charge 4

Hediye olarak alabileceğiniz diğer akıllı bileklik ise Fitbit Charge 4. Şık tasarımıyla dikkat çeken bileklik, 1 inç 160×100 piksel çözünürlük sunan bir dokunmatik ekrana sahip. Charge 4; GPS kapalıyken 7 güne, GPS açıkken ise 5 güne kadar pil ömrü sunuyor. Ayrıca bileklik, hareket ve kalp atış hızı verilerini 7 gün boyunca kaydediyor. Egzersiz yaparken 1 saniye, normal kullanımda ise 5 saniye aralıklarla kalp atış hızını kayıt altına alabilen bileklik, hem Android hem de iOS cihazlarla kullanılabiliyor.

Samsung Galaxy Fit2

Samsung’un akıllı bilekliği Galaxy Fit 2; 1.1 inç büyüklüğünde 126×294 piksel çözünürlük sunan bir AMOLED ekrana sahip. Tek şarj ile 21 güne kadar pil süresi sunabilen bileklik; akselerometre, gyro ve optik kalp atış hızı gibi birden fazla sensöre ev sahipliği yapıyor. Ayrıca 10 farklı sportif aktiviteyi algılayabilen Fit 2’nin kırmızı ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor.

Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi Mi Band 5, 1.1 inç renkli AMOLED ekrana sahip. 11 farklı profesyonel spor modu bulunan akıllı bileklik, kadın sağlığı için de özel modlar taşıyor. Kan oksijen doygunluğu (SpO2) ölçüm desteği ve nabız ölçümü sunan akıllı bileklik Mi Band 5; uyku takibi de yapabilmekte. Ayrıca 2 haftaya yakın pil ömrü bulunan modelin yüzden fazla saat arayüzü bulunmakta.

Honor Band 5

Hediye olarak alabileceğiniz akıllı bileklikler listemizin beşinci sırasında Honor Band 5 yer alıyor. Band 5, 0.95 inç renkli OLED ekrana sahip. Optik kalp atış hızı monitörü bulunan akıllı bileklik; koşu planlayıcısı nabız, antrenman süresi, mesafe, adım frekansı, hız, kalori, aerobik/anaerobik sonuçlar gibi verileri görüntülemenize yardımcı oluyor. Ayrıca tek seferlik şarj ile 14 güne kadar kullanılabilen akıllı bilekliğin uyku izleme özelliği de bulunmakta.

Polar Loop 2 Crystal

 

Polar Loop 2 Crystal, şık ve zarif tasarımı ile dikkat çekiyor. Etkinlik takipçisi olan akıllı bileklik; 7 gün 24 saat uyku düzeninizi, beslenmenizi ve hareket yoğunluğunuzu takip edebiliyor. Ayrıca bileklik paslanmaz çelikten yapılmış tokası ve 85 ayrı LED ışığı sayesinde; günün her saatinde kullanıma uygundur. Polar Loop 2 Crystal, tek seferlik şarjla (7 gün 24 saat etkinlik takibi ve günde 1 saat antrenman durumunda) akıllı bildirimler açıkken 3 güne, akıllı bildirimler kapalıyken ise 8 güne kadar pil ömrü sunmakta.

Xiaomi Mi Band 6

Xiaomi’nin yeni nesil akıllı bileklik modeli Mi Band 6; 1.56 inç boyutunda AMOLED bir ekrana sahip. 125 mAh pil kapasitesi bulunan akıllı bileklik, 14 güne kadar şarj süresi vaat ediyor. Ayrıca 30 farklı aktivite modu bulunan Band 6’nın 130’dan fazla saat arayüzü bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz