Honor Band 6 satış tarihi açıklandı! İşte fiyatı ve özellikleri

0
415 Okunma

Huawei ile yollarını ayıran şirket geçen yıl Çin’de bir akıllı saat tanıtmıştı. Honor Band 6 akıllı bileklik şimdi tüm dünya da satışa çıkacak. Pazar günü küresel pazara sunulacak olan bilekliğin fiyatı ve özelliklerini sizler için listeledik.

Honor Band 6 akıllı bileklik özellikleri ve fiyatı

Geçtiğimiz yıl CES 2021 etkinliğinde ortaya çıkan bileklik; “Honor ürünü, dünyanın ilk tam ekran fitness bilekliği” olarak duyurulmuştu. Özellikleri ve tasarımı ile ön plana çıkan bileklik, nihayet küresel pazarla buluşuyor. Peki “Honor Band 6 hangi özelliklere sahip?

Honor band 6 2

1.47 inç AMOLED ekranı bulunan bilekliğin 194 x 368 piksel ve 2.5D cam çözünürlüğü bulunuyor. Siyah, gri ve pembe olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunan bilekliğin; sağ tarafında güç düğmesi, sol tarafında ise marka adı yer alıyor. Cihazın en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi pil ömrü. 5 ATM su direnci bulunan bu akıllı bileklik, tek şarj ile 14 günlük kullanım performansı vadediyor. Ayrıca akıllı bilekliğin 10 farklı spor moduna ek olarak; ivmeölçer, jiroskop, optik kalp atış hızı sensörü ve SpO2 yani kandaki oksijeni ölçümleme sensörleri var. Bileklik ile uyku izleme ve adet döngüsü takip etme gibi işlemlerinizi de gerçekleştirebiliyorsunuz. Bluetooth 5.0 bağlantı özelliğine sahip Honor Band 6 akıllı bilekliğin, GPS desteği bulunmuyor.

OnePlus Watch tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

28 Mart Pazar günü tüm dünya da satışa çıkacak olan bilekliğin fiyatı 49.99 Euro. Ayrıca akıllı bileklik öncelikle AliExpress üzerinden satışa çıkacak. Güncel kur rakamları ile Türkiye’den ortalama 470 TL’ye satın alabileceksiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz