Apple, 8 Mart Kadınlar Günü için saygı duruşunda

0
311 Okunma
Apple kadınlar günü videosu

Apple 8 Mart Kadınlar Günü için ‘’Mac’in Arkasındakiler’’ adlı bir video yayımladı. Bu videoda kadınlar için saygı duruşuna geçen Apple, Kadınlar Günü öncesinde yayımladığı bu video ile ‘’her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır’’ sözünü adeta, ‘’ her başarılı şirketin başarılı kadın çalışanları vardır’’ mesajını veriyor. Apple kadınlar günü videosu kısa sürede olumlu geri dönüşler aldı.

Gündem olan grafen içerikli maske ne işe yarıyor?

Apple kadınlar günü videosu yayımladı

Yayımlanan kısa videoda Kadınlar Gününü kutlayan Apple, hem şirketinde çalışan hem de bütün kadınlarını vurguluyor. Videonun da ardında yer alan Apple etkinliği ve Apple Watch Etkinliği yarışması öne çıkıyor. Ünlü şarkıcı Beyonce’nin Flawless Feet şarkısı eşliğinde hazırlanan videoda, toplamda 17 başarılı kadının adı geçiyor.

Videoda ise kız çocuklarının okuması için büyük çaba harcayan ve en genç Nobel ödülü sahibi Malala Yousafzai’den, Lady Bird ve Little Women adlı filmlerin kadın yönetmeni Greta Gerwig de yer alıyor. Bunun yanında birçok ismin yanında Lady Gaga ve Alicia Keys gibi aktivist başarılı sanatçılar da yer alıyor.

Apple’ın saygı duruşuna geçtiği videoyu izlemek isteyenler için aşağıya bırakıyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=2iRWCFetoxg&feature=emb_title

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz