Apple AirPods Star Wars uzay gemisine dönüşürse

0
446 Okunma
Apple AirPods

Apple’ın kablosuz kulaklıkları AirPods, birçok kişinin ilk tercihi olarak karşımıza çıkıyor. Kablosuz kulaklıkları adeta sevdiren Apple’ın bu efsane tasarımına farklı bir bakış açısıyla bakmaya ne dersiniz? Apple AirPods için farklı yorumu bulunan Bob Al-Greene’in bu çizimleri gerçekten farklı duruyor.

Apple AirPods uzay boşluğunda ilerliyor

Kim tahmin ederdi ki kulaklardan sarkan iki parçadan oluşan kablosuz kulaklıkları bu kadar seveceğimizi? Tasarımsal açıdan radikal imzaları bulunan Apple’ın piyasaya sürdüğü AirPods, gerçekten de kulaklıklara olan bakış açısını değiştirdi desek yanlış olmaz. Bu sayede kablosuz kulaklık pazarına dahil olan Samsung, Huawei ve Xiaomi gibi gibi teknoloji devleri, söz konusu pazarın iyice gelişmesini sağladı.

Mashable’da çizer olan Bob Al-Greene, Twitter üzerinden paylaştığı bir tweet ile AirPods’u adeta Star Wars’tan fırlamış bir uzay gemisine çeviriyor. Yaratıcılığını son sınırlarına kadar gördüğümüz Bob’u gerçekten tebrik ediyoruz. Al-Greene’nin çizimleri, AirPods kutusunun kare yapısına dayanıyor ve bu köşeleri uzay gemisine dönüştürüyor. Uzay boşluğunda sözülen AirPods’un kutusu açıldığında ise kablosuz kulaklıklar da birer uzay mekiğine dönüşüyor ve çizer burada gerçekten farklı bir bakış açısı katmış oluyor.

Starpod olarak adlandırılan bu tasarım, Pod savaşlarını işaret ediyor olabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz