LinkedIn CEO’su 11 yılın ardından istifa etti!

0
322 Okunma
linkedin-ceosu-11-yilin-ardindan-istifa-etti

İş arama platformu olarak yola çıkan ve Microsoft’un sahibi olduğu LinkedIn’de bir dönem kapanıyor. LinkedIn CEO’su 11 yılın ardından istifa etti. 11 yıldır şirketin başında olan Jeff Weiner koltuğunu Ürün Başkan Yardımcısı Ryan Roslansky’ye bırakacak.

Haziran ayında görev değişimi yapılacak ve CEO olarak Microsoft’un 2016 yılında 26 milyar dolara satın almasından önce LinkedIn’de olan Ürün Başkan Yardımcısı Ryan Roslansky göreve gelecek. İş hayatının nabzının attığı ve kişilerin birbirleriyle bağlantı kurarak network sahibi olabildiği platform diğer platformlardan epey farklı.

linkedin-ceosu-11-yilin-ardindan-istifa-etti-1

LinkedIn CEO’su istifa etti

Weiner Çarşamba günkü blog yazısında, “Son on bir yıl hayatımın en büyük profesyonel deneyimi oldu ve siz, üyelerimiz olmadan hiçbiri mümkün olmazdı” ve “Elde ettiğimiz ölçek ve etkiye rağmen şimdiye kadar hala pek çok açıdan yeni başlıyormuşuz gibi geliyor. ” dedi. Ardından “Şu anda 675 milyondan fazla üyeye ulaşmasına, 16.000’den fazla kişiyi istihdam etmesine ve 7.5 milyar dolar gelir elde etmesine rağmen, birçok açıdan LinkedIn yeni başlıyor gibi geliyor.” diye ekledi.

Ayrıca, geçen yazdan bu yana Microsoft CEO’su Satya Nadella ile istifa etme planını tartıştığını da söyledi. Weiner, LinkedIn’in yönetim kurulu başkanı olarak yeni bir role girecek.

Jeff Weiner Ryan Roslansky için Linkedln için çok önemli olduğunu vurgulayarak övgü dolu cümleler kurdu. Weiner,”Ryan, LinkedIn’in giderek karmaşıklaşan tüketici ve kurumsal uygulamalarını tek, bütünsel, küresel bir ekosisteme yeniden şekillendirmede kilit bir mimar oldu.” dedi.

Pinterest AR Tech ile kadınları heyecanlandırdı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz