Apple aksesuarları temizlemenin kolay yolu

1
600 Okunma
apple aksesuarlar temizliği

Apple teknolojik aletlerinin kulaklık, şarj aleti ve klavye gibi aksesuarlarında genellikle beyaz rengi tercih ediyor. Hem kablo dokusu hemde renk seçimi sebebi ile Apple aksesuarlar genellikle çabuk kirleniyor. Bu durum sizi de rahatsız ediyorsa, temizlik için birkaç önerimiz var!

[benzer]https://pembeteknoloji.com.tr/bilgisayarin-pil-omrunu-uzatmanin-yolu-12020/ [/benzer]

Apple aksesuarlar nasıl temizlenir

Apple aksesuarlarının kabloları genellikle hassas bir yapıya sahip. Sert darbelerden veya aşırı güç uygulamalarınızdan hemen zarar görebilir. Bu yüzden aksesuarlarınızı temizlerken nazik olmaya özen gösterin. Temizlik esnasında kullanabileceğiniz birkaç ürünü sizler için listeledik.

  • Mikrofiber bez
  • Kulak çubuğu
  • Diş ipi
  • Gözlük temizleme bezi
  • Ekran temizleme bezi
  • Yapışkan pedler
  • Mini hava üfleyiciler
  • Alkollü mendiller

Bu ürünlerin tamamını satın almak zorunda değilsiniz. Bir çoğunu evinizde bulabilir veya alternatifler üretebilirsiniz. Önemli olan kullandığınız eşyaların sert yapıda veya yıpratıcı içeriklere sahip olmaması.

Klavye temizliği nasıl yapılır?

apple aksesuarlar temizliği

Sadece Apple aksesuarlar için değil tüm bilgisayar klavyeleri için bu yöntemi kullanabiliriniz. Klavyenizin yapısına göre temizlik tercihinizi değiştirebilirsiniz. Kulak çubukları, diş ipi, yapışkan pedler ve mini hava üfleyiciler bu alandaki en büyük yardımcılarınız. Eğer klavyenizin tuşları arasındaki kirleri temizlemek istiyorsanız bezle uğraşmak yerine mini hava üfleyicileri ve yapışkan pedleri kullanabilirsiniz. Daha ince ayrıntılarda yine kulak çubuğu ve diş ipinden faydalanabilirsiniz. Daha sonra mikrofiber bez yardımı ile temizliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Kabloların temiziliği nasıl yapılır?

Apple aksesuarlar arasında en hızlı kirlenen ve en hassas yapısı hiç şüphesiz kablolar. kablo temizliğinde alkollü mendillerden, mikrofiber bezlerden faydalanabilirsiniz. Eğer temizliği düzenli olarak yaparsanız daha bazit adımlar ile ilk günkü renge kavuşabilirsiniz.

Diğer Apple aksesuarlar ve ekranlar için gözlük veya ekran temizleme mendillerini kullanabilirsiniz. Ürünlerinizin çizilmemesi için günlük hayatta kullandığınız temizlik malzemelerini kullanmamanızı tavsiye ederiz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz