Hem şık hem konforlu koşu ayakkabısı HOKA

0
1.295 Okunma
hoka one one ayakkabı

Havaların ısınması ile artık spor salonlarından koşu parkurlarına geçiş yaptık. Daha uzun süre ve temiz havada yapacağımız koşular için yeni ekipmanlar almayı düşünüyorsanız size bir ayakkabı önerimiz var. Hem şıklığı hemde kantılanmış rahatlığı ile HOKA ONE ONE ayakkabılar size bu yolculuğunuzda eşlik edecek.

HOKA ONE ONE koşu ayakkabısı

HOKA ONE ONE koşu ayakkabısı

 

Özellikle maraton koşucularının tercih ettiği bu ayakkabılar konfor ve şıklığı ile birçok insanın dikkatini çekiyor. Ayakkabının iç yüzeyinde kullandığı yastıklama sistemini ayak yapınıza göre şekillendiren HOKA ONE ONE, daha uzun sürede ve daha az yorularak koşular yapmanızı sağlıyor. Ayakkabının ağırlığı, numara boyutlarına göre farklılık göstermekle birlikte oldukça hafif bir yapıya sahip. Giydiğinizde ayağınızın şeklini alan ve size ağırlık hissettirmeyen bu ayakkabı ile uzun süre koşular yapabilirsiniz. Ayakkabının hem ön hemde arka kısımlarda kullandığı topuk boyu ile koşu sırasında dış ögelerden en minimum derece etkilenirsiniz.

Şıklığın ve konforun aynı ayakkabıda birleştiği HOKA, diğer koşu ayakkabıları ile bu konuda fark yaratıyor. Fiyat performans açısından bakıldığında ortalamanın biraz üzerinde kalan ayakkabının uzun vadede kullanılacağı düşünülürse alınabilecek düzeyde. 10’dan fazla renk seçeneği ve tasarımı ile ön plana çıkan HOKA ayakkabıların, BONDI 5 serisine ait galeriyi aşağıda inceleyebilirsiniz.

 

Hem BONDI 5 serisini hem de HOKA ayakkabıları hakkındaki bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Siz ayakkabı hakkında ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz