Apple Çin için ucuz iPhone üretiyor söylentisi

0
169 Okunma
Apple iPhone

Apple’ın  şuana kadar herhangi bir ülkeye özel iPhone modelleri ürettiği görülmedi. Ancak Çin de yayılan bir rapora göre bu durum değişebilir. Söylentilere göre şirket; sadece Çin’de satılacak ve daha ucuz olacak iPhone üzerine çalışıyor. Bu iddia gittikçe güçleniyor.

Apple iPhone

iPhone bataryasını hızlı şarj etmek mümkün mü?

 

China’s Global Times; Apple’ın Çin için daha ucuz, uygun ve ekonomik bir iPhone  başlatmayı düşündüğünü söyledi. Bu durumun  Apple’ın  bölge satışlarındaki düşüşlere verdiği cevap söylentisi de bir diğer iddia.

Apple maliyetleri azaltıyor !

Apple iPhone

Apple,  Çin de satışa sunacağı bu yeni için ürün için fiyatları düşürmeyi planlıyor. Bunun için yeni gelecek ürünün Face ID özelliği barındırmaması onun yerine Touch ID özelliğine sahip olması bekleniyor. Dünyanın en kazançlı akıllı telefon pazarlarına sahip olan Apple, bu yola Çinli müşterilerine hitap etmek için başvurdu. Çinli müşterilerin tercihleri üzerine Apple iPhone’un çift SIM modelini de yaptı. Farklı yerlerdeki müşterilerin çoğu bu ürünü satın almaktan ve kullanmaktan çok memnun olmuş olsa da Apple, ürün için yalnızca Çin’e teklif götürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz