Alexa’ya mısır patlat diyebilirsiniz

0
158 Okunma

Amazon‘un sesli asistanı, Alexa’ya benim için mısır patlat diyebileceksiniz…

Amazon’un sürpriz donanım etkinliğinde geçen hafta başlatılan Amazon Basics Mikrodalga iki güzel şey yapıyor. Amazon’un Basics serisinin bir parçası olarak Amazon’un markasıyla desteklenen güvenilir, rekabetçi bir ürün sunan fırın, aynı zamanda atanmış bir Alexa düğmesiyle geliyor ve Amazon’un AI ses yardımcısı tarafından çalıştırılan ilk mikrodalga fırın olmasını sağlıyor.

Mutfakta zaman kazandıran ürünler

Alexa asistanın farkı nedir?

Mikrodalgalar, yıllar geçtikçe, insanları güçlendirmekten daha çok şaşırtan çeşitli işlevlerle inanılmaz derecede karmaşık hale geldi. Izgara yapmak, buzunu çözmek, vb. gibi çok fazla işe hemen çözüm buldular. Çoğu mikrodalga kullanıcısı, cihazı öncelikle yiyecekleri yeniden ısıtmak, mısır haşlamak veya bir şeyin pişirme süresini kısmak için kullanır. Her iki durumda da, fırının çalışması için gereken süreyi ve güç ayarını tahmin etmek yeterlidir.

amazon_basics_microwave_4

Alexa ile mikrodalga fırın şimdi sizin için tahminde bulunduğundan bu tahmin denklemden çıkarıldı. Yapmanız gereken tek şey Alexa’ya en doğal koşullarda ne yapılması gerektiğini söylemek. Gelişmiş AI asistanı devreye giriyor, “Alexa mikrodalga patlamış mısır” veya “Alexa pirinç / sebzelerimi yeniden ısıtıyor” gibi komutlarla hareket ediyor. Gıda türlerini ayırt edebilmek artık cihazın işi haline geliyor ve bunu olağanüstü bir şekilde yapıyor.

amazon_basics_microwave_5

Mikrodalga, patlamış mısır, brokoli pişirmesine karşın kahvenizi ısıtmak, hatta bir kupa kek pişirmek için doğru ısı ayarını uygular. Mikrodalga aynı zamanda geleneksel kontroller ile de geliyor, mikrodalga fırının sizin için yemeği pişirme işlemini sadece konuşarak elde etmesinin kesin çok derin bir anlamı vardır!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz