Apple’ın hala güncelleme alan iPhone’ları tam liste

0
794 Okunma
Apple-in-hala-guncelleme-alan- iPhone-lari-00

Apple her yıl diğer akıllı telefon üreticilerine göre çok daha az model ile karşımıza çıkıyor. Hal böyle ancak yine de yeni güncellemelerini uzun yıllar önce çıkartmış olduğu telefonlar için bile sunuyor. Geniş bir güncelleme listesine sahip olan Apple bu konuda takdir kazanıyor. Apple’ın hala güncelleme alan iPhone’ları tam liste:

Apple’ın hala güncelleme alan iPhone’ları arasında 6s de var

Apple’ın hala güncelleme alan iPhone’ları tam listesinde karşımıza en eski 2015 yılında piyasaya çıkan ve Türkiye gibi birçok ülkede de aktif olarak kullanılan iPhone 6s iPhone 6s Plus yer alıyor. Bu telefon iOS 14‘ü alan en eski iPhone olarak karşımıza çıkıyor.

Apple-in-hala-guncelleme-alan- iPhone-lari-00

Onu sırasıyla, 2016 yılında piyasaya çıkan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus takip ediyor. 2017 yılında piyasaya çıkan, iPhone 8 ve 8 Plus ve aynı tarihlerde kullanıcılarla buluşan iPhone X, 2018 yılında çıkan iPhone XS ve XS Max, iPhone XR da bu güncellemeyi alıyor.

Elbette en yeni iPhone modeli olan ve 2019 yılının eylül ayında karşımıza çıkan iPhone 11 ailesi de en yeni güncelleme olan iOS 14’ü alıyor. 2020 yılında karşımıza çıkan uygun fiyatlı iPhone olarak pazarlanan iPhone SE 2020 de en yeni güncellemeyi alıyor.

5 yıl önceki kullanıcısının dahi yeni güncellemeyi almasını sağlayan Apple, bu noktada gerçekten de takdiri hak ediyor.

iOS 14 ile birlikte eski bir YouTube sorunu çözülebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz